in , , ,

Savalen, Nissens andre hjem

I dag tok vi turen til Savalen, men først skjemme bort mannen min som er småsyk. Ikke morsomt å starte siste ferieuken med forkjølelse. Varmt drikke lindrer sår hals, så da ble det kakao i en meget passende kopp hi hi hi. Det er jo mest tanken som teller,  så lenge han ble fornøyd når han fikk kakaoen servert med en gang han stod opp så varmer det konehjertet mitt. Det er de små tingene i hverdagen som teller sier de, jeg må si at jeg er enig i det!

Medisin for griser

Måtte jo spise litt før vi kunne gjøre noe. Her på hytta dekker vi alltid på bordet og har en koselig frokost. Masse forskjellig pålegg, alt for mange skiver brød og ikke minst melk. Hjemme hadde vi smurt på et par skiver, til skivene hadde vi drukket vann, og satt oss foran tv`en med en eller annen serie eller med laptopen. Vi begge er veldig opptatte med laptopen/ipaden eller lignende så det å sitte ovenfor hverandre ved frokostbordet blir litt mer kvalitets-tid. Så lenge vi begge er like der så gjør det jo ingen ting. Frokost hjemme er noe vi forøvrig kun gjør når vi har fri eller at det er helg. Vanlig hverdag blir det 1 knekkebrød på jobben.

Hyttefrokost

 

Savalen

Så tok vi turen til Savalen og besøkte julenissens hus. Det var egentlig ingen hjemme, men det kom nå en mann og åpnet opp slik at vi fikk tittet en kjapp tur innom. Vi fikk se julenissens slede, nissemor sin nydelige brudekjole, juletre og noen av pakkene som mest sannsynlig skal kjøres ut julaften 2015. Mer om julenissen, nissekonen og hans hus kan du lese om her. 

Savalen

Dagens middag ble thailandske vårruller før hovedretten ble servert. Hovedretten i dag var fløtegratinerte poteter, brokkoli, bearnaise og biff. Middagen ble servert med en nydelig rødvin og deilig fjellvann til. Vannet i springen her på hytta må være noe av det beste som finnes, deilig deilig fjellvann. Det er kaldt og dårlig vær så fyr i peisen er et must. Peiskos er både romantisk og gir den beste varmen.

Hyttemiddag

Dart

 

 

Nå blir det dartturnering MANN VS KVINNE og et par øl.

Vi får se hvor lang kvelden blir og hvem som vinner hi hi hi.

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

The Norwegian hytte

Hjemme igjen