in , ,

Cruise i Middelhavet: Dag 8 – Hjemreisen

Cruise i Middelhavet: Dag 8 – Hjemreisen

Klokken ringte 07:00, ville ha med oss frokosten for siste gang før vi startet hjemreisen. Vi nøt frokosten til det fulle.

Frokost

 

I og med at vi i dag skulle sjekke ut og “stateroom atendanten” fikk driksen sin i går kveld regnet vi ikke med at han tok seg bryet med å re opp sengen vår i dag da dette var dagen for hjemreisen, men der tok vi feil. Sengen var redd opp og tingene vi hadde igjen lå fremme slik at vi ikke skulle glemme noe. Hver gang vi har gått inn på en restaurant eller annet har vi “vasket hendene” med Purell, er helt avhengig av dette nå og tar meg selv i å se etter denne når jeg går av fly/tog eller bare inn i et rom. Allure of the Seas er veldig nøye med håndhygiene, tør ikke tenke på om folk skulle bli “spy-sjuke” på et så stort skip.

Luggar

Hjemreisen.

Vi ble hentet utenfor  Allure of the Seas av privatsjåfør i dag også. Nok en gang slapp jeg å ta min egen bagasje, men mannen min måtte ta sin. Er ikke likestilling overalt, hi hi. Ble forresten hentet i en MB så da ble mannen min fornøyd.

sjåfør hjemreisen

 

Sjaføren fikk ikke tips denne gangen. Det var ikke hans feil at vi kom frem til flyplassen, han kjørte i 150 i 100 sonen, blir å sende en klage på han. Når vi kom frem til flyplassen i Roma, var det strømstans.Strømstansen gjorde at vi ble over 1 time forsinket. Når man ikke har strøm har man heller ikke aircondition, det var fryktelig varmt, skulle tro de hadde aggregat slik at alt ikke stanset! Flyet skulle til Paris hvor vi opprinnelig hadde 2 1/2 time mellom flyene, i stedet måtte vi haste videre for å rekke flyet fra Paris til Gardermoen. Flyet vi tok fra Paris var et ganske lite fly. Utsikten for “Paris” når vi kom opp i himmelen var ganske overraskende, visste seg å være mye jorder.

Paris Vi fikk middag på flyet, denne tok vi til en film. Vi så Trolljegeren, om dere ikke har sett den så anbefaler jeg dere å se den.

middag på flyet

 

Tok noen bilder av himmelen/skyene og landskapet over Norge, vakkert.

himmel og land over Norge

Når vi ankom Gardermoen gikk vi rett til taxfree-shoppen. Da det pleier å være kø for å hente bagasjen tok vi oss godt tid og handlet og koste oss. Vi gikk så til bagasjebåndet hvor det stod på skjermen “last bag on belt”, men bagasjen vår var ingen sted å se. Stemmen på høyttaleranlegget ropte opp oss og et par andre, stemmen ba oss om å komme til informasjonen. I informasjonen fikk vi beskjed om at vår bagasje står igjen i Paris. Vi sjekket inn bagasjen i Roma og flyplassen i Paris skulle ordne med den slik at den kom på neste fly uten at vi skulle gjøre noe. Så jo hvordan det gikk, det positive i det er jo at bagasjen blir kjørt til oss i morgen og vi slapp å drasse på to store kofferter på tog og buss.

Les min oppsummering av hele reisen: Oppsummering – Cruise i Middelhavet med Allure of the Seas

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Cruise i Middelhavet: Dag 7 – La Spezia

Dagen derpå