in

Storm, da ble det spa

Da det var meldt regn,  mye vind og overskyet i natt og i dag fant vi ut at  vi skulle bestille behandlinger på spa og sove lenge i dag. Vi bestilte “relaxing neck & back massage” til oss begge. Første time i dag mandag er klokken 16 så det ble de to første timene på oss. 

Frokost

Mandagens frokost I og med at vi valgte å sove litt lenger i dag så ble det en sen start på dagen. 😉 Frokost klokken 08:40. Det er ikke det at frokosten ble så sen, men vi pleier å ha vært ute og gått/jogget før frokosten. I dag stod vi opp og gikk rett til frokost. Da det blåste så mye ble det fort fullt inne, helt umulig å sitte ute i den vinden her. 

Det ser ut til at de varierer hva de serverer til frokost, det er jo litt bra. Blir fort lei om det er det samme hver eneste dag. I dag serverte de blant annet armeriddere, stekte egg, bacon ellers stort sett det samme som i går. De har ikke det største utvalget, men klager ikke på det. Jeg elsker egg og ristet brød så så lenge de har det så er jeg meget fornøyd. 

De har to forskjellige kaffemaskiner med forskjellige type kaffe. Jeg er jo litt “kresen” når det kommer til kaffe og vil jo helst ha filterkaffen til Evergood, men man kan faktisk velge filterkaffe på kaffemaskinen som er ganske så god. Som alltid spiser jeg for mye når det er buffet, magen blir så mye fortere mett en hva øynene blir. Jeg tror jaggu dette må bli siste gangen vi bestiller reise med alt inkludert. Kommer til å ta en evighet å få av disse feriekiloene som kommer til å komme på disse to ukene  😯 

Dagens trim

Det var nesten så det ikke ble noe morgentrim i dag. Med så mye vind fristet det ikke noe særlig, men fornuften tok oss og vi gikk nå ut en liten stund etter frokost. Det er jo veldig greit å bli bedre kjent i området rundt her selv om det er temmelig øde og det ikke er noe her. Det er ikke mange steder å velge å gå her i Skala Rachoni, men det ble da en liten runde rundt her likevel. 

Vi fikk sett litt av hvordan de fastboende bor her, hvor forskjellig det er på rik og fattig her. Vi kom over en “huspark” hvor det stod noen campingvogner og noen litt finere brakker. Vi kom over en “olivenranch” midt i ingenmannsland som så ut som noe som kunne være tatt ut av en skrekkfilm, ble ikke noe bedre når det kom en pickup kjørende alt for fort på denne steinete lille sideveien. Pickupen parkerte utenfor porten til ranchen og ut kom en høy mann med langt sort hår i hestehale. Tror jeg har sett for mange skrekkfilmer.  😆 

Det var lite folk ute i dag. Ingen som var på stranden eller ute å gikk i dag. Unntatt oss da. Stedet virket brått enda mer øde enn i går. 

 Lunsj 

En av grunnene til at vi bestilte tur til Hellas er den gode maten. Da spesielt Gyros og Gresk Salat. Salaten får man overalt, men denne Gyrosen er vanskelig å finne. Vi har tittet på alle menyer på stranden og i området her. Det er vel rundt 4 steder å spise lunsj på her og ingen av disse serverer Gyros. Skuffelsen var stor med tanke på Gyrosen, men vi fant nå et sted å spise likevel i dag.

Maten var over all forventning. Dette må være en av de beste Spaghetti Bolognesene vi har spist. Tror nok vi kommer til å ta lunsjen her en del ganger fremover. Hyggelige mennesker, god og rimelig mat. 🙂 

 

Spa
“relaxing neck & back massage”

Massasjen var helt grei. 25 minutters massasje til 35 euro, hun var nok litt for forsiktig. Lokalene var fine og det er mange spa-behandlinger å velge mellom her. De har blant annet flere forskjellig spa opplevelser for par, for eksempel da med champagne og jacuzzi. Vi får se litt senere om vi booker en kjærestekveld. 

I og med at det er så stille og øde her, samt at det regner og er dårlig vær så har vi bestilt bil for de tre neste dagene. Jakten på Gyros starter i morgen etter frokost.  😆 De sier det tar to timer å kjøre rundt hele øya så får gjøre det samtidig som vi utforsker den. Det er en beach som visstnok skal være litt utenom det vanlige så det blir noen timer der i morgen og overmorgen dersom været tillater det. 

Nå er skal vi fikse oss litt for å gå til middag. Klokken er en time mer her nede, det er litt uvant merker jeg. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Skala Rachouni – et øde sted

Roadtrip – Thassos rundt