in

Julegave-shopping fra din egen stue?

//annonse

Julegave-shopping

Julegave-shopping

Er du klar over at vår kjære Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk på Flateby senteret nå selger gavekort også på nett? Julegave-shopping er da så mye lettere. Noe av det verste jeg vet er å gå i butikker og handle når alle andre gjør det, og akkurat nå før jul er det ekstremt mye folk og alle har så dårlig tid. Heldigvis kan  du nå kjøpe gavekort fra Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikken online. Gavekortet kan du selv skrive ut hjemme eller så kan de sende gavekortet i posten til deg. Så med andre ord så kan du nå sitte hjemme i din egen stue å kjøpe julegaver.  Trykk på GAVEKORT så kommer du rett på siden for å kjøpe gavekort. Ved å kjøpe gavekort på Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk kan mottakeren velge mellom skjønnhet, velvære, klær og masse masse mer. Dette er bare så perfekt. Gavekort her passer alle da de har noe for enhver smak. Jeg vet at jeg ville satt utrolig stor pris på å få et gavekort fra Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk. Det er også utrolig viktig å bruke det man har i nærmiljøet, blir det ikke brukt så vil det bli borte.

HudlpleieprodukterJeg var forøvrig den heldige vinneren av luke 6  i Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikken sin julekalender. Jeg vant da en deilig hudpleietime. Jeg hadde time til hudpleie i dag, det var bare helt fantastisk. Det var som å komme til en helt annen verden. Tror neppe jeg har vært så avslappet i hele mitt liv. Atmosfæren var bare fantastisk, det samme var produktene hun brukte. Produktene får man også kjøpt om man ønsker det. Ansiktet mitt føles nesten 10 år yngre ut. Håper jeg får et gavekort til jul eller bursdag så jeg kan bestille ny hudpleietime. 🙂 Hudpleiebehandling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Julekonsert med Return og Stage Dolls

Jul og juleforberedelser