in ,

Vakre Norge

Når de fleste vi kjenner er ferdig med ferien er det endelig vår tur til en etterlengtet ferie. I år skal vi endelig på cruise i Middelhavet, turen går da til Roma med fly for en hotellovernatting før ombordstigning på cruisebåten. Cruisebåten Allure of the Seas går fra Roma til Napoli, så videre til Barcelona, Marseille (Provence), La Spezia så tilbake til Roma. Aller først skal vi på en liten ferie sammen med svigerforeldrene mine. Ferien vår starter derfor med en liten tur til hytta på fjellet, nærmere bestemt Hodalen i Østerdalen. Vi prøver å ta en tur på hytta hver ferie, selv om det kun blir for en helg. Vi pleier å bruke rundt 5 1/2 time med bil og dette er da med en stopp for å få i oss litt mat. Når man kjører 35 mil kan man ikke unngå å få med seg den vakre norske naturen. Denne gangen brukte vi en del lengre tid da vi ville ta bilder av vakre Norge. Jeg synes det er veldig greit å starte ferien ved å stresse ned og bare nyte, nyte hverandre, nyte god mat og ikke minst nyte natur og omgivelser.

Norge er kjent for sin vakre natur og i følge Den Norske Turistforening (DNT) vil stadig flere nordmenn tilbringe nettopp ferien sin ute i naturen.  Jeg forstår hvorfor, se selv bilder av vakre Norge. Trykk på bildene om du vil se de i større format.

Dette bildet er av Stai bru på Koppang

Stai bru, Koppang

 

Vakre Glomma, fortsatt på Koppang

Glomma, Koppang

Disse bildene ble tatt på en utkikkspost/rasteplass nær Atna.

Veldig romantisk her.

Utkikkspost nær Atna

Utkikkspost nær Atna, 1

Utkikkspost nær Atna, 2

Vakre Norge har mange vakre trær, her en vakker Furu

Vakre Alvdal

Alvdal en liten del av vakre Norge

De to neste bildene er av Aukrustsenteret, Flåklypatoppen på Alvdal

Aukrustsenteret - Flåklypatoppen på Alvdal, bilde 1

Aukrustsenteret - Flåklypatoppen på Alvdal, bilde 2

 

E9356DE0-3788-420E-A018E6836CE62F2E-99EBDFE7-5CE2-40F0-B5A54584348E697A

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tjuvholmen Sjømagasin

Jakten på ny fôr-hest