in ,

Jakten på ny fôr-hest

Nå som Kahala skal på nye eventyr sammen med Johanna, må jo jeg finne meg en ny hest jeg kan ha på fôr. Jeg ønsker en snill hest jeg kan ha annenhver helg, samt noen onsdager innimellom. Vil ri på dressurtreninger om det er ledige timer. Det skulle vise seg å være vanskelig å finne en passende hest. Jakten pågår fortsatt, men jeg har da i det minste fått meg en midlertidig hest på fôr.

Knotten

Første ridetime på Knotten, hest på fôr

Dette er Knotten. Knotten eies av Fortuna Rideklubb og har vært rideskolehest i flere år. Knotten er  født i 2003 og er en blanding av islandshest og tinker. Går øvelser til LB dressur og hopper 70cm.  Har ridd han 1 gang på tur med rideskolen, 1 gang på time for Vivian og deltatt på 1 rideskolestevne i sprang med han. Knotten sitt lynne er bare fantastisk, han er supersnill og må være den tryggeste hesten alle kan ri uavhengig om man har ridd før eller ikke. Han er en læremester, egentlig en hest som passer meg veldig bra.

Vakker

 

Selv om jeg nå kommer til å ri mindre så får jeg i det minste ridd denne god-gutten annenhver fredag inntil videre.  Så får vi se om jeg finner ny fôrhest eller om det blir en egen etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Vakre Norge

Markedsdag på Dølmotunet