in , ,

Cruise i Middelhavet: Dag 2 – Napoli

Cruise i Middelhavet: Dag 2 – Napoli

Dagen startet med skikkelig frokostbuffet, den hadde alt man kunne ønske seg. Alt smakte utrolig godt, bare synd magen sa stopp før øynene.

Frokost 1

Frokost 2

Frokost 3

Etter frokost ble det tid for sol.  Jeg har uroet meg og grublet mye på sommerkroppen 2015, det har jo vært mye snakk om den. Det var mye lettere enn forventet, jeg tok på bikinien og der var den gitt. (man er som man er) Deilig med sol uansett hva slags kropp man har.

Sommerkroppen 2015

 

I dag hadde vi bestilt utflukt, Naples City Sight i buss, først lunsj.  Vi spiste på Windjammer Marketplace, det var buffet, problemet her var at det ble alt for mye å velge i slik at det ble alt for vanskelig å bestemme seg. Alt smakte godt.Lunsj

Vi tok en spasertur på båten i dag. Gikk da gjennom Central Park.

Central Park

Så ble vi hentet med  buss på havnen i Napoli. Guiden het Vito, etternavn ukjent, men Corleone var det ikke. Han var ikke spesielt glad i ordførereren her i Napoli, 50 % i skatt sa han. Han viste oss mange flotte bygninger, flere som var under rehabilitering. Ser ut til at det går mye penger i å fikse opp bygninger. Vi tok mange bilder, men har valgt ut noen få av noen flotte bygninger og statuer.

Som blant annet “The New Castle” (Castle Nuovo):

New Forest  castle

 

IMG_3191

 

IMG_3213

IMG_3401

statue

I dag var det Black tie optional til middag. Antrekket ble da formelt. Kjole fra B-Young av merket Floyd By smith.

Antrekk

I dag ble det middag på Silk. Maten kommer fra samme kjøkken som American Icon Grill. På menyen stod det til forrett “Creamed Wild Mushrooms” i butterdeig og til hovedrett Slow-Roasted Prime Rib, det ble selvfølgelig 3 desserter på deling i dag også. Maten var like god som i går, gleder meg til å se hva som er på menyen i morgen da det er ny meny hver dag.

Middag

Slik blir man seende ut etter 1/2 flaske vin og en øl:

Dagens outfit

Og slik ble håret:

Hår

Hver lugar her på Allure of the Seas har egen Stateroom Attendant, ikke nok med at han er innom rommet 1 gang om dagen og steller, han kommer innom 2 ganger om dagen. Når vi kom tilbake på lugaren etter middag i kvled lå det en søt hund med solbriller på i sengen vår, som vår egen Stateroom Attendant hadde laget:

Hund av håndkle

 

Selfie med mannen min:

Selfie time

 

Les om neste dag: Cruise i Middelhavet: Dag 3 – Allure of the Seas

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Cruise i middelhavet: Dag 1, del 2

Cruise i Middelhavet: Dag 3 – Allure of the Seas