in

Nok en dag i stallen før det skal feires 50 års dag

I dag var det dugnad i stallen. Luftegården til skolehestene skulle repareres. Kvikk er en av skolehestene så jeg tenkte det var greit å delta. Og ikke minst fikk jeg tilbrakt noen timer med Kvikk ut i luftegården hans. Så dagen i dag i stallen startet med å møkke boksen hans, ordne vann til han før jeg ble med på dugnaden. Vi skal i 50 års dag i dag så vi har ikke all verden av tid.

Etter at boksen til Kvikk var ferdig møkket gikk jeg ut til de andre som var i full gang med dugnaden. Vi skulle fikse strømgjerdet i luftegården til skolehestene. Før jeg gikk bort til de andre tok jeg turen bort til Kvikk for å hilse på han og gi han en sukkerbit. Han kom meg i møte for litt kos.

Når man står i luftegården sammen med 5 hester må man regne med at de kommer bort å lurer på hva du driver med. De sjekker gjerne om du har en godbit eller to i lommene også. Knotten kom bort til meg for å hilse, men det skulle ikke Kvikk ha noe av så han kom å “jaget” Knotten bort. I og med at Kvikk kom bort så fikk vi tatt en liten selfie også. 🙂

Dagens tur i stallen

Det har vært en hyggelig dag i stallen. Det var et ok oppmøte på dugnaden, vi kunne selvfølgelig vært flere. Alle er så travle hele tiden og det har jeg full forståelse for. Jeg hadde jo egentlig fullt opp i dag selv.  Jeg har ikke ridd i dag, det er jeg alt for støl til etter torsdagens dressurtime. Krysser fingrene for at stølheten er borte før til torsdag.

Nå er det å fikse seg til å feire min svoger`s 50 års dag. Det kommer til å bli en hyggelig aften med familien. Problemet er jo bare, og dette er jeg sikker på at alle jenter kan relatere til, hva skal jeg ha på meg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Stigende selvtillit Team Eken

Sommerbeite og rideleir er over for i år – Kvikk

Blogge hver dag er ikke alltid like lett