in

Louloudis Beach – solbrent selv med faktor 50

I dag har vi tilbragt hele formiddagen på Louloudis Beach. Opp til frokost så tilbake til rommet for å smøre oss godt med solkrem. Brukte faktor 50 på bryst, rygg og skuldre. Vi er alltid nøye med å smøre oss før vi går på stranda. Jeg har vært alt for mye solbrent til å sluntre unna med smøringen, men i dag hjalp det lite. 

Solbrent blondine i Thassos Rutinene er nesten den samme hver morgen  8-O. Opp til  vekkerklokken, våkne litt så gå til frokost, to brødskiver med egg og avslutte med en kopp kaffe og et lite stykke mørk sjokoladekake. Er det ferie så er det ferie.  Vi har pleid å stå opp ekstra tidlig for så ut å trimme, men det ble kun de to første dagene denne ferien (foreløpig). Vi har heller sovet et par timer ekstra, greit å relaxe litt også. Så ut for å sole oss. Det ble i dag som det kommer bli resten av ferien, solbading på Louloudis Beach.

Det hjalp lite å smøre oss med faktor 50. Solen er fryktelig sterk her. Vi smurte oss etter dette med faktor 15. Solkremen vi bruker er kjøpt på apoteket og den skal være vannresistans. Var mye i vannet i dag, men trodde det skulle holde med denne smøringen uten å bli solbrent. Håret mitt var i flette så det ble en skille midt på ryggen etter fletten. Litt kjedelig akkurat det, må finne på en frisyre så håret kommer bort fra kroppen min. 

Vi har hatt en helt fantastisk dag på stranden og i vannet. Det var litt bølger i dag så vi tok med ballen ut for litt “kastelek”. Morsomt når det kommer litt bølger som gjør det litt vanskeligere når man får tatt i mot ballen med det første. 

Vi spiste lunsj på strandbaren til Louloudis Beach. Jeg bestilte meg en Club Sandwich og mannen min en baguette. Det var så mye mat at vi fant ut at i morgen får det bli det en Club Sandwich på deling til lunsj. Om vi ikke deler en enmanspizza i morgen da, den så ganske stor ut den også. 

Lunsj på Louloudis Beach

Lunsj på Louloudis Beach

Vi tar turen til Louloudis Beach i morgen også, men det blir å sitte i skyggen i håp om at vi skal bli kvitt solbrentheten fort. Bare sitte i skyggen og nyte en god bok, for min del blir det Lov og rett for næringslivet som er lånt fra BI. Jeg vurderer å ta kurset forretningsjus på BI fra høsten av så jeg tenkte jeg skulle begynne å lese pensumet nå så får vi se hva jeg bestemmer meg for. 

Ingen taco ingen fredag

Kokkene på hotellet har ikke skjønt at vi nordmenn er avhengige av fredagstacoen. 🙄  Vi fikk nøye oss med et utvalg av smakfulle retter i dag også, men ingen taco.

Ingen taco ingen fredag 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Thasos by – Thassos

Soling og bading i Nisos Thassos