in ,

Dekken og annet utstyr

Har man hest på fôr så må man jo kjøpe masse utstyr til hesten. Dette er viktig 🙂 Jeg gikk da til innkjøp av forskjellige dekken, striglekasse m børster og stigbøyler.

Dekken

Skrittedekken i Ull:

Skrittedekken ull

Innedekken i Ull:

Innedekken i Ull

Og refleksdekken:

Refleksdekken

Da jeg ble lei av å stille stigbøylene hver gang jeg skulle ri Kahala kjøpte jeg egne med reimer.Jeg bytter da bare stigbøyler i stedet for. Ble i det minste billigere å kjøpe stigbøyler og stigbøylereimer enn å kjøpe egen sal for privatbruk. Elsker de nye stigbøylene mine, har ikke bilde av de nå, det kommer senere. Har heller ikke bilde av striglekassa, den er kjøpt i Sverige, innholdet kjøpte jeg på Horze:

striglesett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressurtime 17.01.15

Privattimer og egentrening