in , ,

Dressurtime 17.01.15

Etter egentreningen på fredag gledet meg veldig til privattime i dressur. En privattime kontra en ridekurs-time er to helt forskjellig. På privattimen har man instruktøren helt alene som kun konsentrerer seg om deg.

Kahala

Dressurtime

Instruktøren, ei 15 år gammel jente er streng, men rettferdig. Jeg har ridd for henne tidligere og visste hva jeg gikk til 🙂

Etter timen på fredag med ny dressursal fikk jeg blåmerke på insiden av kneet.

blåmerke etter dressurtime

Alt for korte stigbøyler sa instruktøren, med riktig lengde på stigbøylene startet vi timen. Fikk terpet mye på sits, arbeidstrav og gallop. Hun gir seg ikke før jeg gjør som jeg skal, noe som er veldig bra. Gleder meg til å jobbe videre på egenhånd, på privattimer og i rideskolen 🙂 2015 skal bli et bra år 🙂

 

kahala

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Endelig: HEST PÅ FÔR

Dekken og annet utstyr