in , ,

Privattimer og egentrening

For at jeg skal utvikle meg og nå mine mål må jeg ri for instruktør og trene masse på egenhånd.

På Melgaard Hestesenter; Fortuna Rideklubb kommer instruktør Vivian Pedersen Nilsen 1 kveld i uken og instruerer. Jeg står på reservelisten da det er fullbooket. Så kom meldingen jeg har ventet på, en av de faste kunne ikke og jeg fikk timen 🙂

Privattimer

21.01.15 Dressurtime på Kahala for Vivian. Trente på sits, holde galoppen, stille hesten og sjenkelvirkninger. Veldig moro, vi ble slitne både Kahala og meg. I galoppen fikk jeg kjørt meg, Vivian vil ha mer fremdrift en det jeg er vandt med 🙂

31.01.15 Hadde jeg egentrening. Jeg prøvde da å jobbe med de tingene Vivian pirket på. Prøvde å holde galloppen i 2 runder som man må i LC1, men Kahala stoppet i samme sving hver gang:

bryter av galoppen

Etter å ha jobbet en del med dette var jeg ganske kaputt:

sliten rytter

Moro med egentrening. Nå når jeg har kjøpt skrittedekken måtte jo dette på når vi var ferdig og skulle skritte av:

dekken på

Ikke det letteste jeg har gjort, men får vel teken på det til slutt 🙂

ulldekken

Fikk det da på til slutt :

ridedekken ull

Alltid på slutten av “timen” går vi en runde sammen 🙂

leie hesten

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dekken og annet utstyr

Sprangstevne 31.05.15