in

En spennende helg i vente

Dette kommer til å bli en spennende helg. Shopping fredag, feire mannen min lørdag til mandag med hotell, restaurant og konsert. 

Uken som var

Det er ikke så mye å fortelle om uken var. Er vi ikke på jobb så er det stallen for meg og skole for han, men vi har noen fine timer sammen likevel vi.  Vi har klart å legge om kostholdet og bevege oss mer så nå har vekten begynt å gå nedover. Deilig for kroppen å bli litt lettere og det gjør jo ikke noe nå som bikinisesongen nærmer seg med stormskritt. Jeg har hatt masse fin ridetid på fineste Kvikk, vi blir bedre og bedre for hver dag. Han er bare fantastisk å i ri nå. Han gir meg en stor glede og jeg tror han føler det samme. 

Fredag

En naken KvikkMens jeg var på jobb ble Kvikk barbert av snilleste Mari og han fikk en fin tur i skogen av Tina. Han ble så fin etter barberingen, tror han synes det var veldig godt selv. Han fikk på seg et tynt dekken når han ble sluppet ut, men dette prøvde han bare ta av seg igjen. Så da ble det at han fikk stå naken, han er flink til å vise om det er for varmt ute. 

Han hadde kost seg masse på tur med tante Tina. Jeg fikk videosnutter underveis. Savner han mye når jeg ikke er hos han så det er veldig godt å se at han har det bra og trives godt sammen med andre også. 

Jeg selv har hestefri denne helgen. Vi har hele helgen planlagt. Var først å shoppet litt fredag. Litt klær, ny stekepanne og litt annet praktiske ting. Og heldig som jeg er så fikk jeg en ny fin veske av kjæresten, jeg har hatt lyst på denne vesken lenge.

Don Donna

Spennende, Don Donna 

Spennende helg i vente 

I dag, lørdag og resten av den spennende helgen får du lese om i et senere innlegg så følg med 🙂 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ukene går fort – avsluttet denne med sushidate

Anmeldelse av Eldhuset