in

Livet med hest smiler

Det er ikke alltid livet med hest er like enkelt. Jeg har nå vært Kvikk sin eier i litt over 3 år. Det har vært mye glede, men så stoppet alt opp og ingenting var moro lenger. Han var ikke fornøyd og jeg var ikke fornøyd. 
Lite viste jeg om at vi begge trengte å komme oss litt unna. Vi begge trives bedre på en mindre og mer rolig stall. Kvikk er tross alt 17 år og har stått i stallen tilhørende rideskolen siden 2006. I rideskolestallen er det mye liv og masse forskjellige mennesker. 
Nå er det 2 mnd siden vi byttet til en roligere stall og livet med hest smiler igjen. Merker så godt på Kvikk at det å flytte var det riktige valget. Hvem skulle trodd at vi vil ha mer ro nå? 🙂 

Som ekvipasje jobber vi godt og fremover. Vi koser oss like mye på trening for trener som når vi trener på egenhånd. 
Målet er ut å starte igjen. Vi er nok ikke helt klare for LB ute da det kreves en del konsentrasjon og samling, men kan vel ta med meg et par LC stevner 🙂 Aller først skal jeg et par turer opp til Charlotte igjen for litt “reise bort og ri” trening. Dersom det er noen som vet om et lite stevne som foregår ganske så rolig så gi meg en liten “heads up”. 

Det er så oppløftende å vite at jeg har tatt noen gode valg i det siste: 
– Bytte av stall. 
– Beholdt Kvikk selv.

Fineste Kvikk er og blir min læremester, den absolutte beste for meg. Planen videre er å trene, trene og atter trene. Må passe på at vi har det gøy og varierer treningen også. Nå går det meste i dressur, longsjering og litt tur. 

Livet med hest smiler

En svett og fornøyd Kvikk etter en super dressurøkt. 

Livet med hest smiler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Min hest

Kvikk trives på Stall Uller