in

Endelig ny tatovering

Endelig ble det ny tatovering på meg. Hest er en stor del av livet mitt samt at jeg elsker alt som er rosa. Jeg har hatt lyst på en “hestetatovering” lenge nå, og jeg ville bygge på tatoveringen jeg allerede hadde. 

Tatoveringen før påbygg:

 Blondinebloggens nyeste tatovering:

Blondinebloggens nyeste tatovering

Jeg er så fornøyd med jobben til Bennie, hun er virkelig en fantastisk artist. Mitt lille “problem” nå er at jeg mener vel at den andre bør farges opp. Tenker at blomstene og sommerfuglene kan få seg en liten oppfrisking. Jeg skal tilbake for oppfarging av den nye tatoveringen innen 3 måneder så tenker jeg ber Bennie friske opp den gamle samtidig.
Har også allerede begynt å planlegge en ny tatovering  🙄 Rart med det, har man først blitt “bitt av basillen” så er det vanskelig å slutte. Vet bare at jeg ikke skal ha hele kroppen full, ikke lenger ned enn albuer og ikke fra halsen og oppover. 🙂

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tannsjekk på hest

Var på tide med veterinær til Kvikk igjen

Long overdue update