in

Min aller første start i LB2

Vi har trent mye mer målrettet i det siste da jeg hadde meldt oss på i LB2. Det er så moro at drømmen er LA neste år. Viktig å ha drømmer 🙂 Jeg har ikke rukket så mye annet i det siste enn å jobbe og ri. Selv om det er veldig hektisk så er det veldig givende også. Kvikk er som jeg sier ofte “bare helt fantastisk”.

Fredagen var siste trening for Helene før stevnet. Jeg klarte å ri feil i programmet og tenkte at dette går ikke helt bra. Treningen var super så håpet kom fort tilbake igjen. Det er kanskje litt dumt at jeg har lagt spranget litt på hylla imens, men det er litt deilig også. Nå rir jeg kun det jeg elsker å ri.

Stevnedebut LB2 

På stevnet i dag var jeg stevneleder så jeg rakk ikke å tenke så mye på stevnet før helt i siste liten. Jeg trodde nesten jeg skulle dåne (kun et sekund), men treneren min var der så det gikk fort over. Nesten hele slekten kom i dag. Mamma (jobbet i kiosken så hun slapp ikke unna) pappa og kona, nevøen min som stod konfirmant i går. Takk for rosene foresten, første stevnet jeg har hørt om som har pyntet med roser i klubbhuset på et dressurstevne. Ble veldig fint om jeg får si det selv, men tilbake til stevnet nå da.
Varmet opp ute på utebanen. Gikk egentlig veldig greit, han var fin og vi koset oss. Fryktelig varmt så sort jakke var ikke helt behagelig.

Oppvarming til LB2

Jeg husket programmet og mener selv jeg red mitt beste stevne noen gang. Ridefølelsen var på topp og jeg er veldig g fornøyd med dagens stevne. Det var mange gode startende i dag. Resultatet ble 62,4 %. Vi havnet på en god siste plass av i alt 7 startende. Jeg er fortsatt strålende fornøyd over egen innsats. Kvikk ga akkurat det jeg ba om uansett. 🙂 

 

Ny trening i morgen med nye muligheter 🙂 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hestehenger er i boks

Våt og kald Kvikk

Finnes ikke dårlig vær, eller?