in

Ikke akkurat etter planen

Alt kan ikke alltid gå etter planen. Over en lenger periode har jeg hatt smerter i skulder og ankel. Ankelen har vært vond i flere år faktisk. Legen har tidligere sagt at det nok dreier seg om en betennelse i akillessenen. Når det gjelder skulderen fikk jeg beskjed om at jeg måtte finne en fysioterapaut som er spesialist på skuldre.
Nå er jeg så heldig at jobben har en slik behandlings-forsikring for sine ansatte. Så da var det bare å ringe forsikringsselskapet så ordnet de resten. Fra henvendelsen og til jeg fikk time tok det 4 virkedager. 

Det ble da Apexklinikken som ligger 4 minutters gange unna jobben og da fysioterapaut Silje som er spesialist i blant annet skuldre. Det tok ikke mange behandlingene før det ble klart at det ikke holdt med opptrening og behandlinger. Med blant annet en betennelse i slimposen ble løsningen cortison-sprøyte og ikke løfte tungt på 14 dager. Lite visste jeg at det innebar å ikke løfte armen over skulderhøyde eller at det er veldig ofte jeg trenger å løfte armen for å kunne gjøre ting.
Det å ikke kunne ta stallarbeide eller sale opp selv på 14 dager er nok det verste. Det er utrolig mye man trenger to hender til, vaske og fikse håret, kle på meg. Er nok en vane, er nå på dag to så trenger nok noen dager til på meg for å få vent meg til dette.
Ankelen derimot er ganske skadet og kommer til å fortsette å være vond. Her har jeg tråkket over såpass mange ganger at sener osv er ganske “slappe”, dette kan trenes opp. Det er slitasjeskader på ankelleddet og det ser ut til at jeg har hatt et brudd på et tidspunkt, samt at det er noen fragmenter som er løse. #følteseggammel
Veldig greit å ha sjekket dette, burde nok være flinkere til å sjekke slikt med en gang i stedet for å vente flere år. Jeg trodde ankelen ble slik pga Yoga, men det var kun det som fikk det til å blusse opp igjen. Fysioterapeuten ønsker at jeg skal starte med Yoga igjen da dette hjelper veldig på “kronisk” stivhet i nakke og skuldre. Så bare denne “hvilen” er over så blir det å finne et sted som tilbyr Yoga på tirsdager eller torsdager etter jobb. 🙂 

Blir nok bra med litt tålmodighet. 🙂 

Etter planen

Jeg har hatt lyst på Micklem hodelag lenge nå. Høøks hadde 15 % så da “måtte” jeg bare kjøpe det til Kvikk. Dette er et hodelag som skal være anatomisk korrekt, samt at det ser skikkelig fint ut. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte det. Ser ut til at Kvikk liker det veldig godt også. Venter bare på tilbud på sprangsal og på den nye sikkerhetsvesten som har kommet på markedet også nå så… 

Kvikk fin i brunt

Selv om jeg ikke kan ordne i stallen klarer jeg ikke å holde meg 100 % borte. Jeg skal få mamma til å bli med meg onsdag tenker jeg slik at hun kan hjelpe meg til å sale opp. Abstinenser allerede, og jeg red sist nå torsdag. Takk for hjelpen Sandra, hyggelig at du sender meg bilder av gullgutten.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Våt og kald Kvikk

Finnes ikke dårlig vær, eller?

Queen og Adam Lambert