in ,

Team Eken, et steg videre

Team Eken har tatt et steg videre. For de av dere som ikke vet det så er Eken navnet til min fjording. Kvikk er kun hans kallenavn. Team Eken er da altså han og meg. Jeg har så mange mål jeg ønsker Kvikk og jeg skal nå. Skal man komme seg videre så må man vel egentlig bare hoppe i det. 

Fortuna Rideklubb arrangerer d-stevne (distriktsstevne) i dressur 27.05.18. Jeg har ikke vært i tvil på om jeg skulle melde meg på stevnet, men jeg var veldig i tvil om jeg skulle melde meg på LC eller LB. Jeg har alltid meldt meg på LC, dette dressurprogrammet er derfor ganske trygt. Da jeg ønsker å komme meg videre har jeg denne gangen meldt meg på LB, det er bindende påmelding så nå er det ingen vei tilbake. Heldigvis er det en god stund til stevne slik at jeg får trent masse.
Jeg rir fast for Helene Sørum hver mandag, i tillegg kommer hun en ekstra gang nå før stevnet. Dressurdommer Elise Hellem Rattvik kommer til klubben for en trening med programridning, hun er dommer dd3. Maria Henriksson kommer også en tur før stevnet slik at det skal ikke stå på for lite trening for instruktør før stevnet i det minste. Nå blir det å pugge LB2 fremover slik at det sitter godt. Heldigvis blir debuten på hjemmebane. 

Fine Kvikk liker seg godt i solen. 

Team Eken

Jeg har også fått smaken på kjøring da jeg var så heldig å få være med Anne og Nico som grom på kjørestevne. Da i dressuren og presisjon. Det var så morsomt og håper jeg får muligheten igjen. Lærerikt var det også. Det hadde vært litt morsomt å kjørt inn Kvikk, men det må jeg snakke med Maria om først. Er ikke sikkert dette er mulig, Kvikk er snart 16 år gammel og ingen unghest lenger. Tror jeg nøyer meg med å være grom for nå 🙂 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Comfort hotel

Comfort Hotel Grand Central igjen

Dressurhesten min