in

Dressurhesten min

Jeg blir bare mer og mer glad i Kvikk, fine dressurhesten min. Jeg er så glad for at jeg hoppet i det og meldte oss på LB2 på Fortuna Rideklubb sitt distriktstevne i slutten av mai.
Både Kvikk og jeg liker en god utfordring så vi koser oss masse for tiden. Koser oss med alt egentlig. Puss og stell, påsaling, ridning, gressing og masse masse kos. Har sagt det før, men jeg blir bare mer og mer glad i dressurhesten min. 

Det er så morsomt å matche det Kvikk har på seg og hva jeg har på meg. Han virker nesten mer fornøyd når han får på seg noe “spesielt”. Han er en takknemlig hest denne dressurhesten min. 

“Selfietime”

Viktig å matche

Vi har så mange positive treninger, vi har vel egentlig alltid hatt det. Det er bare at vi begge syntes det er litt mer morsomt nå når vi har lagt oss i hardtrening. Ridegleden er stor, noe jeg synes er viktig å vise Kvikkusen min. Viktig med ros og påskjønnelse. Han elsker gress så prøver å ta meg tid til å “gresse han litt etter en god økt. 

Dressurhesten min

Fine dressurhesten min

Kvikk elsket å stå ute lenge tidligere, men etter at han ble syk trivdes han ikke med det lenger. Han ble rett og slett grinete. Dette har heldigvis snudd nå. Nå liker han lange late dager i solen. Når han nå har en fridag så står han ute fra ca 08 til rundt 18-19. Og han er like blid. Han kommer til og med for å slå av en prat midt i frokosten sin om jeg er der. 

Deilig med lange dager i solen

Han synes det er veldig gøy å tulle når jeg skal stige opp for tiden da.. så om noen har tips til hvordan få han til å slutte med det så tar jeg gjerne i mot det. Han startet med dette for noen dager siden, jeg “tar inn tøylene” og skal sette benet i stigbøylen og han flytter bakparten. Jeg har da flyttet han tilbake til der han stod for å prøve igjen, dette må jeg gjøre en 3-4 ganger før han gir seg. I forgårs rørte jeg ikke tøylene og satte meg rett opp. Så jeg tenkte at “supert da løste det problemet seg”. Jeg gjorde det samme i dag, men da flyttet han bare bakparten så fort jeg gikk nærmere salen. Han skulle ikke bli lurt en gang til nei  🙄 

Grunnet stevne klubben skal ha den 27. mai og at mange ønsket en ekstra trening ble dette satt opp i dag. Jeg red programmet i starten av timen, veldig fornøyd når jeg faktisk husker programmet. Tenker jeg skal ri igjennom programmet hver gang jeg rir, må jo gå “all in”. Ny dressurtreningn i morgen, gleder meg 🙂 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Team Eken, et steg videre

Bloggen er oppdatert