in

Hestehenger er i boks

Når hesten har bursdag og blir hele 16 år gammel så må han jo få en skikkelig bursdagsgave. Hva er da bedre enn en hestehenger? Altså en gave som lager en litt mer spennende hverdag? En gave som kan ta oss på nye eventyr? Nå tenker du sikkert at den hesten er bortskjemt eller at det der var en dårlig unnskyldning til å bruke mer penger. Jo det var kanskje det, men nå har jeg hatt lyst på egen hestehenger siden Kvikk ble syk å måtte inn til Bjerke Dyrehospital. Det er en fantastisk følelse å ikke måtte være avhengig av andre. 

Det å ha egen hestehenger og førerkort klasse BE gjør at jeg nå kan reise bort på treninger. Helen Sørum tilhører Uller og Maria Henriksson hører til på Hamar. Jeg har litt små-angst for å starte på stevner utenfor klubben så da må jo det å delta på treninger utenfor klubben være en start. 

Håper Kvikk og jeg kommer til å få masse koselige turer og gode erfaringer med denne hengeren. Jeg har jo hatt noen gode erfaringer med lånt henger. Kjørt langtur på vinteren og en jomfrutur på stevne. Et stevne hvor jeg mistet hodet helt og holdent, men jeg er en erfaring rikere og jeg hadde det gøy.. selv om jeg nesten kastet opp i starten.
Takk til Sandra som var med som hestepasser 🙂

Vårt første stevne

Min hestehenger 🙂 

Endelig hestehenger

Gratulerer så mye med 16 års dagen fjordingen min. Takk for at du er min og er som du er. 

Kvikk 16 år gammel

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Bloggen er oppdatert

Min aller første start i LB2