in

Bloggen er oppdatert

Det går litt tid mellom hver gang bloggen oppdateres nå. Det er hektisk med ny jobb, stall og treninger, og ikke minst mannen min og søte Håkki. Er en liten utfordring å sjonglere alt, men med flexitid så ordner det meste seg ganske så bra. Jeg skulle bare hatt litt ekstra tid til å skrive. 

Stallen
I og med at jeg har meldt meg på i LB2 på distriktsstevnet så er vi begge i hardtrening. Vi har lagt sprangen på hylla enn så lenge og satser fullt på dressuren nå. Vi trener så mye det lar seg gjøre for Helene Sørum. Maria Henriksson var her fredag 18.05.2018. Veldig morsomt. Jeg har til nå syntes at 40 minutter er for lenge, har vel egentlig alltid sett på klokken og tenkt at er ikke tiden ute enda. Denne gangen var timen over før den hadde startet. Gleder meg masse til helgetreningen hun skal ha hos oss helgen juni/juli.
Jeg føler dressurprogrammet sitter, men sliter litt med det skjenkelvikningene. Jeg hadde ingen anelse om at de ville være så kinkige når de er så korte og at de er i skritt.
Blir veldig spennende å høre hva dommer mener, moro og lærerikt blir det uansett 🙂

Her er en video fra LB2 på treningen for Helene Sørum i dag. 

Jobben
Ingen dag er lik den andre. Endelig har jeg fått flexitid. Nå kan jeg jobbe 7-15 og ha noen timer hjemme før jeg må til stallen. Jeg har mye bedre tid i stallen og bedre tid hjemme. Blir så mye lettere å sjonglere mann, hest, hund, hus og hjem når man har flexitid. Arbeidsmiljøet og jobben gjør at jeg storetrives og gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. 

Bloggen
I denne hektiske hverdagen så er det bloggen som må vike. Det er fryktelig dumt i og med at jeg elsker å skrive. Skal prøve å få til til å skrive mer enn jeg gjør nå. Snart så er det ferie og da blir det i det minste litt mere tid til bloggen 🙂 

Håkki
Min kjære søte Håkki som bare vil være sammen med oss, kose og øse ut av seg med kjærlighet. Heldige er vi som har fått han i livet vårt. Noen dreven stallhund blir han nok ikke, men han elsker å være med i stallen. Det er så mye rart å se på, mat som ligger på gulvet og så mange snille mennesker å hilse på.

Bloggen er oppdatert

Tusen takk til min kjære mann som lar meg bruke så mye tid (og penger) på hobbyen min. Du er min bestevenn og sjelevenn. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressurhesten min

Hestehenger er i boks