in ,

Dressurtrening med ny trener

Mandag ble det holdt prøvetimer for ny trener da i dressur. Jeg ønsker absolutt en fast dressurtrening i uken og etter at MN Dressage sluttet hos oss har vi hatt dressurtrening med to forskjellige instruktører. Det var ikke full klaff med første, men instruktøren på gårsdagens dressurtrening var bare super. 

Det ble til at jeg tok den sorte ridebuksen og den marineblå strikkagenseren. Kvikk fikk på seg hvite dressurgamasjer og klubbsjabrakken av merket Kingsland. Det nye hodelaget og dressursalen er jo et stort must. 🙂 

Fineste Kvikk før timen med et smil om mulen.

Dressurtrening med Kvikk og ny trener

Vi jobbet bøyninger og få Kvikk i form. Jeg er veldig opptatt av å få med bakparten hans. Jeg har egentlig trodd at da må det “gå fort”, men det må ikke det. Han skal liksom være samlet og fin om det sier deg noe. Jeg lærer stadig noe nytt. Dette var en morsom trening for både hest og rytter selv om hesten strittet litt i mot. Vi ble slitne begge to, Kvikk var til og med litt sliten i dag så i onsdag blir det kun en bitteliten leietur og masse kos. Jeg blir bare mer og mer glad i denne hesten som gjør alt for sin eier uansett. Jeg er i startfasen og han misforstår meg til tider, men han gjør alltid sitt beste og litt til.  

Kvikk så ut som et takras etter timen, det samme gjorde nok jeg. 🙂
(må huske strikk i manen neste gang)

Kvikk etter dressurtreningen

Jeg har nå bestemt meg for hvilke trenere jeg ønsker å satse på. Det blir Helene i dressuren, Elise i sprangen og Maria i “opptrening” og tømmekjøring. Da blir det Helene en gang i uken, Elise annenhver uke og Maria 1 gang i måneden.  Tenkte å få med egentreningstimene i sprang i tillegg til egentrening i dressur, samtidig som det er viktig å få inn en tur eller to også. Jeg har to som pleier å ta han med på tur så jeg stresser ikke så mye med det. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

God-søndagen

Fremgang på hesteryggen