in , ,

Kvikk og meg

I dag har Kvikk og jeg vært på tur sammen med tante Tina og Sacco. Jeg liker ikke helt å ri på tur uten at jeg kan skjønne helt hvorfor. Av en eller annen merkelig grunn så får jeg en klump i magen bare ved tanken av å ri på tur. Det er faktisk skikkelig teit. Tina har spurt meg noen ganger nå så i går når hun spurte så ble det ja. Hun spurte om en rolig skrittetur i boligfeltet her ute så det kunne vel ikke være så ille. 

Med tanke på at det blir så fort mørkt så var det på med skikkelig refleksklær på både hester og mennesker. Vi jentene hadde på oss fine gule refleksjakker fra Høøks. Hestene fikk på seg refleksdekken og reflekser på bena. Jeg hadde med meg reflekspisk også. Vi syntes veldig godt for å si det slik. Det må man jo på denne tiden. Gruer meg litt til at det blir enda mørkere enn nå, jeg vil nok finne mange unnskyldninger for å ikke ri på tur da  🙄  Nei da, nå er jeg så godt i gang at jeg får opprettholde det å pushe grensene mine. 

Kvikk er super rolig på tur, han er meget forsiktig uansett om det er bortover, nedover eller oppover. Han går i sneglefart og bare nyter. Virker som han blir god og varm på tur likevel selv om det nesten virker som han sover, han var veldig lett å få på tøylen og jobbet velvillig. Kan jo jobbe selv på en rolig skrittetur 🙂  Nei det er faktisk slik at jeg nesten gleder meg til neste gang nå. Mennesker vi møtte hilse høflig på oss der vi red, bilene tok hensyn. Alle var bare søte og snille. 

En spesiell stor takk til Tina og Sacco for en fin tur. Ved siden av de virket Kvikk brått litt liten 🙂 

Kvikk klar for tur

Vi red for Elise, hun jeg rir for på onsdager på bom/kavalett-trening i går igjen. Denne gangen dressur. Alle trenere har sine måter å gjøre ting på. I dag er jeg støl og øm i skuldre, nakke, rygg og mage. Skikkelig time med sits-pirk, bra det. Det kan se veldig bra ut så det er bare å øve og øve. Jeg nå bare en LC rytter, målet mitt er LB i dressuren og 60-70 cm i sprangen neste år. 

Takk til Elise for timen og for videosnutten. Jeg ser godt hva jeg har å jobbe med 🙂 

Øvelse gjør mester.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Chris Rock Oslo Spektrum 07.10.17

Johan Golden på Latter