in

Johan Golden på Latter

Dagen i dag har vært helt super. Dagen startet i stallen (dette får du lese mer om i morgen) før vi dro inn til Oslo og Aker Brygge. I dag skulle vi på Stand Up med Johan Golden – Halve Norges Golden. Forrige helg var vi å så Chris Rock sitt Stand Up show i Oslo Spektrum,  Golden slo Chris Rock herfra og til månen. 

Johan Golden, eller Johan Derussy Golden som er hans fulle navn er født 9. juni 1974. Han er en norsk komiker, musiker, politiker og programleder i radio og fjernsyn. Han er født på Guadeloupe i Karibia, men oppvokst i Norge med røtter fra Halden. Hans far afrikaner og er fra Karibia.

Golden ble først kjent gjennom radioprogrammet XL på NRK P3. Sammen med Atle Antonsen ledet han mellom 2001 og 2002 tv-programmet En L.U.N. aften med Golden og Antonsen på Metropol TV og senere radioprogrammene Kommisjonen (2004-2008) på Kanal 24, men jeg må si han er mest kjent for Golden Goal på TV 2, Nytt på Nytt på NRK1 og  radioprogrammet Misjonen sammen med Atle Antonsen på P4. 

Jeg pleide å høre på misjonen på Podcast i stedet for radio på jobben, men jeg måtte slutte. Jeg lo så jeg grein til tider, folk trodde jo jeg var rar. Slik er det når man bruker Boose QuietComfort 25 noise canceling headphones. Andre får jo ikke akkurat med seg hva man hører på så det kan jo se litt rart ut da når man sitter og ler så man gråter. 

Må si jeg gledet meg masse til i dag. Som sagt først en tur i stallen så dro vi inn til Aker Brygge for å spise før vi skulle på Latter for å se Johan Golden. Det ble en tur på Peppes Pizza for en stor heavy heaven. Heavy heaven må være en av de beste pizzaene som finnes med unntak av en pepperoni pizza med ekstra pepperoni. 

Etter Peppes ble det en tur på Starbucks for en kaffe da vi hadde noe god tid. Så ble endelig klokken såpass at vi kunne ta turen til Latter og sette oss å vente. Det stod at Johan Golden skulle begynne presis 19, men tror klokken ble 19:02 før han entret scenen. Han må være en av de mest morsomste mennene jeg vet om. Showet hans går frem mot jul så om du har mulighet så ta deg en tur dit. Før jeg dro fra stallen så fortalte jeg hvor jeg skulle og hvem jeg skulle se, fikk da kjapt tilbake: ikke le deg ihjel nå da. Det var jaggu ikke langt unna, jeg lo så jeg hikstet. Om du lurer på om han er morsom så hør på misjonen på P4. Showet var absolutt verdt sine 230 kroner 🙂 

Johan Golden

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kvikk og meg

Trening for Jonas Elvebakk 14.10.17