in

Min kjære pensjonerte rideskolehest

Kvikk, min herlige fjording på 15 år, er nå en pensjonert rideskolehest. Han har gått mange nok år som rideskolehest så det var på tide han ble pensjonert derfra. Jeg har nå eid han i 1 år og 5 mnd. Krysser fingrene for at det blir mange flere. Det var litt scary en liten periode når han hadde kolikk så jeg føler meg ganske så heldig som fortsatt har han. 

I dag er første dressurtreningen etter ferien og beitet. Skal bli godt å komme igang med de faste treningene igjen. Kvikk er alltid like fin, men merker at jeg selv er litt i utakt og er litt utrent. Jeg prøver så godt jeg kan å ri han frem og i form, men vanskelig å se hvordan det ser ut. Marit pusher oss alltid til det lille ekstra. 🙂

Fortuna Rideklubb skal ha CUP i både dressur og sprang og jeg har tenkt til å melde meg på begge to selv om det er ganske skummelt. Dressuren er grei nok i og med at jeg da melder meg på LC1, men sprangen derimot den er litt skummel. 60 cm er laveste klassen. Det er nå enda litt tid før CUP’en skal være så jeg rekker å trene masse på forhånd. Til uken skal jeg ri for ny sprangtrener da treneren jeg red for før ferien har sluttet hos oss. Jeg gru-gleder meg. Jeg er fortsatt usikker og utrygg i sprangen, men synes det er litt moro også bare det ikke blir for høyt. Høyde er fryktelig skremmende, men om jeg bare hopper uten å tenke er det en deilig følelse.

Gleder meg masse til fremtiden med min kjære mann og vidunderlige hest. Blir litt hektisk fremover da jeg har startet på BI igjen da med faget forretningsjus – ønsk meg lykke til.

pensjonert rideskolehest

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Thassos – Hellas. Flott sted eller ikke?

Godt å være i gang med treninger igjen