in ,

Tor med hammeren var skikkelig sint

I dag er det nest siste dagen her i Thassos, Hellas. Tor med hammeren startet i natt og er skikkelig sint. Han fortsatte frem til rundt klokken 15 lokal tid. Det har regnet, tordnet og lynet en hel masse i dag. Vi som ikke pakket med regntøy heller. Det er fortsatt spådd regn så det er ikke så mye annet å gjøre enn å lese, spille spill og ellers bare ta livet helt med ro.  

Vi sov lenger i dag og bare koste oss til frokost. Masse god mat, kaker og kaffe. Ingen hast i dag 🙂 Kommer nok til å savne det å stå opp til ferdig frokost, tror ikke jeg kommer til å savne egg etter denne ferien.  😯 

Frokost

Frokost Louloudis Hotel

Etter frokosten gikk vi tilbake til rommet vårt for å slå ihjel litt tid. En runde sjakk og to runder Yatzy. Litt nettsurfing så var tiden inne for at vi kunne gå til lunsj. Vi slo skikkelig på stortrommen til lunsj i dag og avsluttet med dessert. Han bestilte sopprisotto, mens jeg bestilte Spagetti bolognese. Til dessert delte vi en sjokoladesufflé med is på deling. Himmelsk god dessert 🙂 

Lunsj

Lunsj med sjokoladesufflé til dessert

Selv med masse regn og en tydelig sint Tor med hammeren har vi kost oss maks i dag også. Jeg ble bittelitt solbrent i går så det har vært litt deilig å kun kose meg inne i dag. Fælt å sterk denne solen er her nede, spesielt når man glemmer å smøre den ene armen.  🙄  Selv med faktor 15 til 50 har vi klart å bli solbrente her nede. Vi er flinke til å smøre oss flere ganger i løpet av dagen. Smører oss før vi går ut om morgenen, smører oss etter at vi har badet og slik hoder vi på hele dagen. Så at vi blir solbrente skjønner jeg ikke. Solkremen er kjøpt på apoteket tidlig i sommer og er av merket Cliniderm. 

Middag og drink

Sint i ThassosMiddagen i dag var upåklagelig slik den pleier. Ble god og mett. Muligens en smule for mett, men er det ikke slik det gjerne blir når det er ferie og attpåtil buffet? Etter en liten tur opp på rommet gikk vi en tur ut for å titte litt på livet og en liten drink.

Regnet har sluttet og det er bare vakkert ute. Tor er ikke sint mer. Krysser fingrene for at det blir strålende vær i morgen og på formiddagen lørdag slik at vi får mest mulig ut av de siste dagene. 

Vakkert

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tor med hammeren, lyn og sol – Thassos

Kvikk ble gal av hjemlengsel