in

Tor med hammeren, lyn og sol – Thassos

Tor med hammeren I dag var vi senere på plass på stranden enn vi pleier. Fra hotellet og ned til stranden er det ca 200 meter, fra vi gikk fra hotellet og lå på solsengen hadde det rukket å bli overskyet. Vi lå ikke lenge før Tor med hammeren begynte å bråke, det gikk ikke lang tid før solen tittet frem igjen. Like fort som solen kom tilbake ble den borte igjen. Litt mer bråk fra Tor med hammeren, ett lynglimt, tre dråper regn, så var det hele over slik at vi kunne nyte enda en fin dag på Louloudis beach.

Slik type værskifte som dette har jeg ikke vært borte i før. Som oftest med lyn og torden så kommer det et uvær med masse regn. Spesielt ikke 3 små regndråper. Heldige oss at det gikk over før det satte igang. 

Dagen i dag har vært varm, det er nesten litt umulig å ligge direkte i solen. Går fint i 5-10 minutter så renner man bort, men da er det oppfriskende med en dukkert i havet. Vi er ikke mer voksne enn at vi kjøpte oss en liten ball for litt lek og moro i vannet. Viktig å leke litt også. 🙂 

I dag var jeg skikkelig kaffetørst, men på strandbaren nede på Louloudis beach hadde de ikke filterkaffe så jeg tok en sjanse å prøvde en cappuccino 😯  Min første cappuccino faktisk og dumt var det. Den var faktisk god så det ble to stk på meg i dag. En god bok, Etter deg av Jojo Moyes, og en god kopp kaffe er noe helt spesielt. 

Min nye venn

Min nye venn, ponnitrollet har det fortsatt veldig bra. Jeg fant ut hvordan hun kunne være så god og rund, ponnien får da et lass med deilig mat 🙂 Hun knegger velkommen hver gang jeg kommer bort for en prat, hun er så herlig. 

Savner min egen lille gule masse. Gleder meg til å starte treningen igjen etter ferien. Først på med sko så opptrening. Vi er flinke på opptrening nå. 🙂 Jeg har meldt oss på en annen type trening i september. Instruktøren driver med western så dette kan bli spennende for en dressurrytter. 

Kvikk min vakre fjording

I kveld blir det en tur på nabohotellet for en liten drink før vi tar kvelden. Ny dag i morgen med sol og bading, dagene blir fort borte her. Neste sommer blir det tre uker i stedet for kun to uker. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En vakker øy – Thassos

Tor med hammeren var skikkelig sint