in

Skala Rachouni – et øde sted

Vi valgte en øy ved navn Thassos tilhørende Hellas som feriested i år, nærmere bestemt Skala Rachouni. Vi startet den første dagen med å stå opp til vekkerklokken og ut for litt morgentrim. Måtte utforske Skala Rachouni litt. Lenge siden vi har trent aktivt så det gikk nå litt tregt og det ble ikke så langt som vi hadde tenkt. Vi fikk nå sett området rundt hotellet og badestrendene. Det som slo oss var at det var lite restauranter og ikke et eneste supermarked.  Nede ved stranden var det to – tre restauranter. Den ene hadde et romantisk bord i en båt som var plassert i en skråning.  Det virker som de innfødte har meget grønne fingre her. De fleste stedene er det et velholdt blomsterbedd. Etter 3 km ble det frokostbuffeten på hotellet, god mat og god kaffe. 


Utforske Skala Rachouni

Vi var så opptatt med denne kofferten i går at vi fikk ikke funnet et marked å kjøpt inn litt drikke så vi tenkte å gjøre det i dag. Spurte i resepsjonen hvor nærmeste supermarket er, fikk til svar at det var 2-3 km den veien. 🙂 
Litt overskyet og det blåser en del i dag så det holdt med en liten dukkert i bassenget og 1 times tid på solsengen. Vi måtte ha vann så vi bestemte oss for å gå til nabobyen for lunsj og handle. Det var ikke akkurat noen gangvei bortover så vi gikk langs veien. Fant ut at de kjørte ganske så fort her nede. Vi fant oss en koselig restaurant for lunsj før jakten på supermarkedet fortsatte. 

Lunsj 

Etter lunsj fant vi da et supermarked, men ingen taxi. Det å gå tilbake til hotellet med x-antall liter vann er ikke bare bare. Spurte hun i butikken om hun kunne ringe taxi for oss, men hun forstod ikke engelsk med unntak av enkeltord. Vi fikk et visittkort fra henne med info om et taxiselskap, men hvordan skulle vi forklare hvor vi var når vi selv ikke visste dette. Vi gikk til slutt tilbake til stedet vi spiste lunsj for å spør der om de kunne ringe for oss. Det tok 5 minutter så satt vi i en taxi. Første stopp supermarkedet for å hamstre vann før vi dro tilbake til hotellet. 

Ny venn

I dag tidlig fikk jeg øye på ei litta ponnitroll på andre siden av stikkveien til hotellet. En aldeles nydelig hest. Hun står bunnet i et langt tau uten at jeg helt så noen grunn til det. Hun står på et inngjerdet området med et ganske langt tau som sitter løst rundt halsen hennes. Om hun ville kunne hun fint tatt det av seg. Jeg gikk bort til gjerdet og snakket med henne, hun svarte med å humre og kom nærmere for litt kos. Hun ser ut til å ha det bra, ikke så veldig tynn at det gjør noe. Hadde denne hesten stått i Norge og om jeg hadde hatt økonomi og plass hadde hun blitt en fin kjæreste for Kvikk. 
Så nå hver gang jeg går ut så går jeg bort til gjerdet for å snakke litt og kose litt med denne vakringen. Prøvde finne gulrot på dette markedet, men det hadde de ikke. Rart at det ikke skal være et eneste sted man kan få handlet her i Skala Rachouni, skal ikke ponnien få gulrot liksom…  😉 

Ponnitroll i Skala Rachouni

Middag

Det er ikke så mye å velge i på middagsbuffet, men maten er veldig god. Kjøttet er av beste kvalitet, mørt og aldeles nydelig.  Savner en form for potet, da enten stappe – kokt eller pomfri. Alltid noe å klage på.  🙄 

Nå som middagen er fortært skal vi ut å gå en tur igjen før vi tar kvelden. Tidlig opp og tidlig i seng 🙂 Ønsker dere alle en riktig god kveld. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fikk feil koffert – krise

Storm, da ble det spa