in

Thasos by – Thassos

Det er i dag fjerde feriedagen vår og vi tok turen ned til Louloudis Beach etter frokost og koste oss i varmen. Lunsjen tok vi i byen Thasos. Det er et lite stykke dit, men går fint når man har bil. Leiebilen har vi til i morgen tidlig så vi må virkelig utnytte denne nå. 

Vi koste oss som vanlig med frokost og kaffe mens vi planla dagen, vi snakket om alt og ingenting. Selv etter over 18 år sammen er vi ikke tomme for ting å snakke om. 

Louloudis Beach

Vi tok så turen ned til stranden. Vi var såpass tidlig ute i dag at vi kunne velge hvilke solsenger vi ville. Fant akkurat det beste stedet også. Kort vei til vannet og kort vei til strandbaren og toalett.  Ikke det at man trenger kort vei til strandbaren når de kommer til oss hele tiden. Her er det bare å ligge på solsengen og slappe av. Det ble fort veldig varmt i dag så det tok ikke lang tid før vi skulle ta turen ut i vannet for en avkjølende dukkert.
Jeg reiser meg opp og merker at noe ryker. Jeg får akkurat tatt tak i bikinioverdelen før den viste alt jeg hadde under den. Skal jo sies at denne er over ti år gammel så har nok gjort nytten sin, men kjedelig var det da dette er en av mine favoritter. Jeg fikk ropt på gubben og han knøyt stroppene bak så den holdt ut dagen. Det ble en dobbelknute så den måtte klippes for at jeg skulle få den av meg igjen. Sandalene mine røyk i dag også, jeg synes de har vært litt rare å gå med i det siste. Viste seg at sømmen/liminga hadde gått opp. Skulle tro det var skikkelig dårlig stelt med oss som ikke kjøper nye ting. Det er slik at om jeg har en favoritt så bruker jeg det til det er slitt i i stykker, slik som nå. Begge er nå i søpla. 🙁

Vi dro til supermarkedet for å kjøpe nytt, men sandaler hadde de ikke. Bikini hadde de som jeg kjøpte, men den så litt rar ut på så det spørs om jeg bruker den. 

Thasos by

Lunsjen i dag tok vi i Thasos by. Vi fant et sted å parkere med en gang vi kom inn i byen. Fant et sted å spise lunsj med en gang også. Deilig å slippe å gå rundt en evighet for å finne et sted man ønsker å spise på. Vi parkerte rett utenfor restauranten Mouses. Der satt det mange fra før og det så ganske fint ut der. Vi fant ut at det var litt sent så vi tenkte vi skulle bestille noe lett. De kommer alltid med brød så vi bestilte tzatziki til brødet, en gresk salat og en pizza på deling. Vi trodde pizzaen kom til å være i “enmanns pizza” størrelse, men den var mellom medium og stor. Pizza med en slags pepperoni og oliven. Kjempe god, men masse ost. 🙂 

Når vi kom hjem igjen fra Thasos orket vi ikke mer solbading for i dag så vi tok turen tilbake til hotellet for litt blogging og avslapping før vi skal gå til middag. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Skala Potamia – Golden Beach

Louloudis Beach – solbrent selv med faktor 50