in

Soling og bading i Nisos Thassos

Nå har vi vært her i en uke alt. Vi nyter virkelig de late dagene med soling og bading her  i Nisos Thassos, Skala Rachoni. Denne helgen har virkelig gått fort. Fredag gikk vi en tur etter middagen nede på stranden. Det var litt dødt, men på nærmeste nabohotell satt det da noen så vi satt oss ned på et bord der. 

Vi ba om drinkmeny. Ble litt skuffet over med det første. Jeg er “litt” kresen på drinker, men elsker frozen strawberry daiquiri. Det stod at de hadde strawberry daiquiri som da som oftest betyr at den ikke er “frozen”, altså at den ikke er med finknust is. Mannen min finner alltid  noe da han er glad i både Mojito, Piña colada og caipirinha som de har de fleste steder. De er nå ikke like gode alle steder, så det hender han blir litt misfornøyd. Det er litt verre med meg som av drinker kun drikker frozen strawberry daiquiri og vodka med burn.
Jeg bestilte nå en strawberry daiquiri og tenkte at jeg nok kunne venne meg til at den ikke var frozen. Mannen min bestilte en caipirinha. Når hun kom med drinkene så var det jaggu meg en frozen strawberry daiquiri.  Servicen var god og det var litt liv og røre her. 

Vi gikk tilbake lørdag for en kveldsdrink. Live musikk og masse mennesker, men det var da et bord ledig til oss. Hygget oss veldig, fin avslutting på en lørdagskveld. 

Ellers har vi badet og kost oss masse på louloudis beach alle dagene. Solen skinner og det er godt og varmt. Om man ikke sitter i skyggen renner man bort, så vi bader mye. Vannet er godt og avkjølende.  

“Selfietid”
fått litt farge da

naturlig solbrun blogger

Håper virkelig ikke den siste uken går alt for fort. Det sies jo at en uke er for lite og to uker for mye så kanskje de siste dagene blir seige slik at vi kan nyte de late dagene med soling og bading i Nisos Thassos litt ekstra.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Louloudis Beach – solbrent selv med faktor 50

En vakker øy – Thassos