in

I dag fyller Kvikk år

Min fantastiske fjording fyller år i  dag. Det er hans dag i dag. Du begynner sikkert å bli lei av å lese om hvor fin hest jeg har, men jeg klarere ikke å slutte å skrive om det. Han overasker meg bare mer og mer. 🙂 Han er en fantastisk læremester som gjør alt for sin rytter, i hvert fall for meg. Han gjør alltid sitt beste, gir gjerne 110 %. 

Kvikk fyller 15 år i dag

Fjordingen min begynner å bli voksen. 🙂 I dag har vi kost masse og ridd “sprang” på egenhånd. Hver eneste lille ting vi gjør er et skritt fremover. Jeg kjente jeg gruet meg til å trene “sprang” på egenhånd, men har man hest så har man det. Jeg kan da ikke ha privattimer hver eneste dag heller. Nei  nå går det kun en vei og det er fremover. Målet mitt er å hoppe 60 cm og ha det moro mens vi gjør det. Vi kommer dit etterhvert nå holder det med bommer og 40 cm i opptreningen. 

Det gikk fint å trene på egenhånd. Jeg er stolt av oss. 🙂 Etter treningen fikk han pære som tydeligvis er det beste han vet. En god nummer to er gult eple. 

Gratulerer så mye med dagen kjære fjordingen min. 

Kvikk fyller år

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sprangstevne

Sprang – siste fase i opptreningen

Sprangrytter jeg?