in

Veterinærsjekk i morgen

Veterinærsjekk i morgen. Gleder meg masse, men uroer meg og klarer nesten ikke vente. Jeg våkner på natten, ligger å grubler og sovner ikke før vekkeklokka ringer. Kjenner virkelig på følelsen av å være uerfaren på hestefronten.

Kvikk begynte å bli stressa og utagerende, men etter at vi byttet tilbake på litt rutiner så gikk det over. Han er veldig vanedyr, har faktisk ikke tenkt på at han er det. I stedet for å stå ute til kvelden får han nå komme inn til lunsj som han har pleid å gjøre. Når jeg kommer til stallen rett etter jobb så får han 1/2 kg med høy slik han har gjort siden han ble syk. Humøret hans er nå stigende igjen.

De to siste dagene har tante Tina tatt han med på en liten leietur i skogen i finværet mens jeg har vært på jobb. Ser ut til at han har kost seg masse med det. Virker som om han på kvelden kun er interessert i mat og kos. Ikke noe leiing takk 😛

 

I morgen skal jeg på jobb tidligere enn jeg pleier så jeg får jobbet inn litt tid før jeg må reise i stallen. Veldig fint av Bjerke Dyrehospital å sende veterinæren ut til stallen vår. Han ringte meg før i dag, han lurte på hvordan det var med Eken. Jeg fortalte at han begynte å bli veldig Kvikk, det var det de ville sa han. Lite skjønte han hvorfor jeg lo litt. 

Jeg har prøvd å lage en noenlunde plan for opptreningen fremover, men jeg får ikke planlagt så mye før Kvikk har vært igjennom veterinærsjekken i morgen. Jeg har aldri vært med på denne type veterinærsjekk før så jeg er veldig spent på hva veterinæren skal gjøre. Håper virkelig Kvikk blir friskmeldt slik at det går an å ri han opp igjen. Jeg har to flinke ryttere på vent, jeg selv har tenkt å bli en kløpper i å longere. Tenkte jeg skulle spare han til han har fått opp litt muskelmasse igjen før jeg selv rir han. 

Takk for at du leste bloggen min. Kommer nok et nytt innlegg i morgen etter endt veterinærsjekk.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fredag, latter og humor

Kvikk ble friskmeldt