in

Sikkerheten først, ny hjelm måtte til

Etter at jeg falt av Kvikk lørdagen som var (trykk HER for å lese) fant jeg ut at jeg måtte ha ny hjelm i og med at jeg slo hodet. Jeg vurderte faktisk om det var noe vits, men som ei venninne sa: Har den gått i bakken skal den byttes ja! Det er tross alt en billig forsikring å investere i ny hjelm fremfor at det går galt neste gang fordi den ikke ble byttet ut. Så sikkerheten først, ble en ny uvex hjelm kjøpt på Horze Vinterbro. 

Prøvde hjelmen i dag. Den satt godt og føltes veldig bra. Det som er fint med denne hjelmen og de andre av merket uvex er at størrelsen kan justeres.

Red som vanlig 5 min skritt, 15 min trav og 10 min skritt som beordret av veterinæren. Jobber med å få han på tøylen, føler selv det går mye bedre nå. I morgen skal vi ha vår første dressurtime siden desember. Spennende å høre hva instruktøren sier og om hun syntes det har blitt bedre. Selv om vi ikke får gjort de tingene vi pleier å gjøre så er det deilig å kunne starte litt med instruksjon igjen.

I følge skjemaet fra Bjerke Dyrehospital er det fra i morgen og en uke fremover: 5 minutter skritt, 15 minutter arbeidstrav og 10 minutter skritt. Fra i morgen av kan jeg ri på store bøyde spor, og selvfølgelig limet i alt: hesten skal til enhver tid arbeides med og jobbes teknisk riktig. 

Etter dagens trim av både rytter og hest virket Kvikk veldig fornøyd, dette selv om vi red litt sent og han måtte vente på maten sin. Han fikk rundt 1 kg høy i påvente av at vi skulle ri og han kunne få resten av kveldsmaten sin. Han fikk også varm grøt til kvelds. 🙂 

Fineste Kvikk etter dagens trim. 

Takk for at du leste bloggen min. Har du husket å like siden min på facebook

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Chocolate chip cookies

Live life to the fullest