in ,

Sunnere liv

Jeg har alltid de samme nyttårsforsettene så kjedelig er jeg. 🙂 Det er alltid slik at jeg tenker at nytt år betyr nytt og sunnere liv. Bevege meg mer og spise sunn god mat. Det er virkelig en klisje, men jeg har troen hvert eneste år. Problemet er bare den at viljen ikke er like sterk gjennom hele året, kun i perioder. Fungerer sikkert en gang. Jeg klarte å slutte å røyke etter å ha røyket i 19 år så ingenting er umulig. 🙂

Om jeg skal lage sunn god mat lager jeg for eksempel avocadosalat eller Grete Roede sin Spagetti Carbonara. Kjempe godt, skjønner ikke at vi ikke spiser slik mat hver eneste dag.

Denne avocadosalaten er laget med avocado, tomat, grønn salat, paprika, kokt skinke, egg, agurk og litt fetaost.

Avocado salat

Grete Roede sin spagetti carbonara er egentlig ganske enkel. Kokt spagetti, al dente, blandet med matfløte og egg. Baconterninger stekt i hvitløk og litt smør. Toppet med en baconskive og parmesan.

Spagetti Carbonara

Til dessert er oppskåren frukt ganske godt, men det er ikke spesielt sunt sier disse ekspertene nå.  Spesielt ikke banan og druer, men det er veldig godt da.

Frukt dessert

Vi har hatt fri noen dager nå, deilig med langhelg. Vi har benyttet muligheten til gå tur i finværet. 6,2 km er da en start. Ble 4,7 km i dag også. Ser på helseappen på telefonen at jeg de siste 5 dagene har gått 25,5 km,  gjennomsnittlig 5,1 km pr dag. Gleder meg til å delta på dressurtreninger igjen, det er meget god trening det. Jeg pusher meg mye mer når jeg trener med hest enn om jeg skulle vært på helsestudio.

Når det kommer til trening er ridning favoritten, på delt andre plass kommer styrketrening og sykling utendørs. Håpe på mildvær slik at snø og is blir borte så kan jeg ta frem sykkelen. Treningsstudioet er jo hele 5 min unna så det blir litt for langt.

LOL

Takk for at du leste bloggen min 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fjording er nå best

10 uker siden operasjonen til Kvikk