in

Tiden går så alt for fort

kvikkTiden går så alt for fort. Helgen er snart over og det er farsdag igjen alt nå. 🙂 Gratulerer så mye til alle pappaer der ute. Og spesielt gratulerer til min egen pappa og til svigerfar. Dette har vært en rar helg, føler at jeg har gjort så lite, men samtidig gjort mye.

Fredag startet med en tur i stallen for å trene på dressuren. Hyggelig å starte helgen med stallhygge og kos fra besteste Kvikk. Han gir alt både på banen og ellers. En av egenskapene til Kvikk er at han merker om jeg er stresset, sliten eller om det skulle være noe annet. Han starter da å tulle litt, får han deg ikke på andre tanker da så begynner han å kose. Savner han faktisk ganske mye de dagene jeg ikke er hos han. Heldige meg som har han i mitt liv. 🙂
Etter stallen bar det hjem til min kjære som hadde middagen klar.

Lørdag ble det en tur i stallen for litt stallarbeide før jeg skulle møte mamma hos Hjelpende Henders Julemarked. Kjøpte julepynt som skal henges opp på stallboksen til Kvikk 1. advent. Fikk også tak i to “pinnsvinfigurere” som jeg har leitet lenge etter. Disse figurene har gått ut av produksjon og jeg “samler” på de så det var litt moro og finne de her. 🙂 Vi tok så turen til Lillestrøm City så mamma fikk shoppet litt.
Fikk besøk av pappa, Anna og hunden deres Håkki. Så herlig hund. Håkki er en Nova Scotia Duck Tolling Retriever.

I dag søndag tok jeg turen til pappa, tross alt farsdag. 🙂 Farsdagslunsj, veldig hyggelig. Fikk servert Ukrainsk suppe, “hjemmelagde hvitløksboller” og eplekake. Kjempe godt alt sammen.

farsdag-tiden-gar-fort

Håper tiden ikke har gått like fort for deg. Samt at du har hatt en like trivelig helg og en koselig farsdag som jeg har hatt.
Takk for at du leste bloggen min, betyr mye for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hamelten bryn – Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk

Bloggen har blitt nedprioritert i det siste