in

Bloggen har blitt nedprioritert i det siste

Det har vært så mye i det siste at jeg ikke har hatt mulighet til å prioritere bloggen min. Jeg har rett og slett ikke hatt tid og ork til å skrive så mye som jeg ønsker. Jeg elsker å skrive bloggen min, men når jeg må prioritere så er det bloggen som får vente. Med jobb, skole, hest og annet hverdagslige ting får det bare bli slik en liten periode. Snart er det eksamen og skolen er over for denne gangen, men det blir tre uker med nesa dypt ned i bøkene frem til det.

Oppdatering

fine-nybarberte-kvikk-bloggenKvikk og jeg har vært på stevne på Fortuna Rideklubb i LC1. Dommer Charlotte Moen ga oss 59,56 %. Hun skrev “Pent og nøyaktig program! Ønsker et bedre tempo i trav og galopp så blir dette bra”.  Så da trener vi på tempo heretter, går veldig bra. Det er ganske bra fart i Kvikk. Han er så smart, har vi trent på det en gang så vet han hva som er forventet neste gang. Så under gårsdagens egentrening ble det mye ros på han. Nybarbert er han også, deilig for han det så slipper han svette så mye under trening. Må si han er ganske flott denne fjordingen min. 🙂 Fra sommeren skal han ikke gå i rideskolen lenger. Det er jo selvfølgelig mulig at de trenger å låne han om det skulle være noe. Han er jo en fin læremester denne karen her.

Gleder meg masse til neste stevne, da skal prosenten opp. 🙂

Ellers er det ikke så mye å oppdatere om sånn egentlig, men nå skal jeg kjøre mannen min til BI da han har studiedag i dag. Skal så til mamma for å kjøre litt med henger, har snart oppkjøring på BE.

Takk for at du tok deg tid til å lese. Det er  ikke lenge til bloggen blir prioritert igjen nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tiden går så alt for fort

En fantastisk fin dag – Hengerlappen