in

En fantastisk fin dag – Hengerlappen

Det har vært en fin dag i dag. Hengerlappen, kaffe hos ei venninne, julegaveshoppingen med mor og litt kvalitets tid med kjæresten. Dagen i dag startet med oppkjøring på førerkort klasse BE. Jeg var ikke så nervøs på forhånd. Var jo selvfølgelig spent på hvordan det kom til å gå, men tenkte at jeg MÅ bare stå. Jeg visste at bare jeg holdt hodet kaldt så kom dette til å gå bra. Pugget den teoretiske delen med god hjelp fra min kjære så jeg kunne spørsmålene nesten på rams. Begynte å kjenne litt på nervene når vi satt oss i bilen og sensor startet å fortelle hva som skulle skje.

Startet så oppkjøringen med å koble på hengeren og utføre alt av sikkerhetstester. Bremser, bremselys, blinklys, dekk, kobling og lasten må alltid inspiseres før man kan begynne å kjøre. Når det var gjort var det å sette seg i bilen, sensor stilte meg da noen spørsmål ang totalvekt og korrekte dekk. Kjørte så til Lillestrøm, rygget litt, kjørte til gamle Skjetten, rygget litt til. Så ut på motorvegen mot Trondheim før vi tok av på Skedsmokorset og kjørte mot Trafikkstasjonen. Oppkjøringen tok ca 50 minutter. Når vi var tilbake på trafikkstasjonen rygget jeg på plass hengeren og koblet den fra før jeg parkerte bilen ved siden av. Sensor spurte så om jeg hadde noe spørsmål.. Jeg hadde da kun et eneste spørsmål: stod jeg eller strøk jeg?
Sensor sa at jeg hadde bestått og gikk igjenom kjøringen min. Han hadde heldigvis kun positive ting å komme med. Tenkte jeg skulle tulle med kjørelæreren min som kom bort til bilen mens vi satt der og snakket, men jeg klarte ikke å tulle om at jeg ikke bestod når smilet gikk fra øre til øre.

hengerlappen

Nå som hengerlappen er i boks er det bare å begynne å se etter hestehenger. Har ikke tenkt å kjøpe noe med en gang, men plutselig kommer jeg over en henger jeg bare ikke kan gå i fra meg slik som når jeg kjøpte hest. Kvikk skulle selges og jeg kunne ikke la han gå fra meg. Fineste og staeste Fjordingen som finnes 🙂

Møtte min mor på senteret for å shoppe julegaver i dag. Ble faktisk nesten ferdig, mangler kun et par stk. Vet hva vi skal kjøpe til de siste så det er ikke noe stress. Har igjen Kvikk da, men tenkte han får få epler, pærer og gulrot i maten sin på julaften. Kvikk er ikke så kravstor han.

Nå er det straks på tide med litt kvalitetstid med kjæresten før det er natta her i huset.
Takk for at du leste bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Bloggen har blitt nedprioritert i det siste

Julebord på Wallmans salonger