in

Styrepils og Øyerenfestivalen – rock on

StyrepilsJeg har tidligere skrevet om Flatebys eget band – Styrepils. Sist gang jeg skrev om de så “rocka de taket av” VEL-festen. Denne gangen var det på Øyerenfestivalen som blondinebloggeren fikk oppleve gutta siden sist gang. Styrepils og Øyerenfestivalen har nesten blitt en tradisjon her ute. Kan vel si at det er ganske så forventet at Styrepils skal opptre på Øyerenfestivalen neste år også.

Styrepils skuffer aldri, de gir virkelig jernet og tar vare på fansen sin. Gutta blir bare bedre og bedre for hver gang man hører de. Bra musikk som de aller fleste liker.

Gleder meg til å se hvor langt Styrepils kan nå. Jeg tror de kan nå ganske så langt. Husker godt første gang jeg var på konsert med Styrepils. Det var den gangen de kun var 2, Leven og Toro. Fra å kun være 2 skinnbukse-rockere er de nå 4 stk. Styrepils består av: TORO – Vokal, gitar og trusefukting. LEVEN – Vokal, gitar og skitprat. KADAVERHANSEN – Bass og lavtflyvning. BERTZKI – Trommer og kulturhistorie/ O-fag. Facebook siden til Styrepils finner du her.  (BTW. beskrivelsen av band medlemene er stjålet på deres egen facebookside).

Siden velfesten har gutta fått sine egne spesialdesignede plekter. Som den “rosa bloggeren” jeg er hadde jeg bestemt meg for at jeg måtte skaffe meg en av Toro sine i første omgang. Toro sine plekter er tross alt rosa. 🙂 Jeg fikk nå ikke skaffet meg dette på konserten, men etter litt “mas” fikk jeg faktisk 2 stk levert i en konvolutt i postkassa. 🙂 Fantastisk service.Tusen takk Toro 🙂 Jeg vet hvem plekter jeg må ha neste gang, men det får du lese om senere når jeg har fått skaffet den. Neste Styrepilskonsert kanskje. 🙂

Blondinebloggen , Toro

Gleder meg masse til neste års Øyerenfestival, regner med at Styrepils dukker opp da også. Håper det ihvertfall. Håper også å se Styrepils før den tid også. De pleier jo ha noen konserter i løpet av året så det blir nok ikke noe problem. Rock on 🙂

Styrepils og Øyerenfestivalen

 

Avslutter dette innlegget med en bildecollage med noen “gamle” bilder fra VEL-festen da jeg ikke fikk tatt så mye bilder av Styrepils og Øyerenfestivalen som jeg skulle ønske. Av en eller merkelig grunn glemte jeg det litt. Neste gang tar jeg med meg blondinebloggen kameraet.

Styrepils

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Mandags morgen igjen – blondinebloggen

Lenge siden siste blogginnlegg nå