in

Fineste vakreste Fjordingen min

eken-kvikk

Må si at Kvikk må være den vakreste fjordingen jeg noen gang har sett. Nå etter at han ble barbert i “rideskole stil” ble han bare vakrere. Tok et par bilder av han etter dressurtreningen på onsdag. Ble ikke så bra, han er ganske opptatt med maten sin. Han og de andre hestene pleier å få kveldsmat klokken 19, men når jeg rir han på kvelden så får han bare litt før treningen og resten etterpå. Vil tro han da er ganske sulten.

//Innlegget fortsetter under bildene.

vakreste fjordingen

vakreste-kvikk

lilla-og-fin-i-dressurStigbøylefestet på allroundsalen hans røyk her i august. Fikk jo levert denne til salmaker den 22.08.16, fikk da beskjed om at det kom til å ta i verste tilfellet 2 uker. Denne uken ble salen ferdig, litt vel sent må jeg si. I og med at jeg måtte en tur til Horze på Vinterbro benyttet jeg anledningen til å shoppe litt. Alltid kjekt med litt nytt utstyr til vakreste fjordingen min. Dessuten så manglet jeg et lilla sett, jeg har tross alt en lilla hette. Kom selvfølgelig på nå i skrivende stund at jeg skulle sett etter en matchende lilla overdel til meg selv. Nå har jeg snart et sett i hver farge. Har i blått, rødt, grønt og hvitt. Og nå et i lilla. Har veldig lyst på et i grått, da sjabrak og bandasje eller belegg. Lurer på om skulle hatt et i oransje også. Tror nok det holder for nå. Ble ikke akkurat billig å reparere salen hans så det er kanskje greit å ikke gå helt amok med shoppingen nå.

For en stund siden bestilte jeg forresten en leke til Kvikk. Det er en “ball” man kan ha godbiter, kraftfôr eller lignende i. Han må så “leke” med denne for å få ut godsakene. Lurer på hva han synes om den og om han kommer til å leke med den. Følg med for dette senere. 🙂

hestleke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

I dag har jeg vært på kjøreskolen

Tirsdag betyr skolekveld