in

Hetebølge – dag 5

HetebølgeDet er nødt til å være en hetebølge som skyller over Kypros. Det blir bare varmere og varmere. I gårsdagens innlegg skrev jeg at det nå var slutt på late dager så i dag stod vi opp klokken 7 for å gå ut på en powerwalk. Vi skulle gå ut før det ble alt for varmt. Når vi lukket opp døren slo varmen i mot oss så vi angret med en gang, men vi gikk nå ut. Om man skal ut å trimme på morgenen før varmen slår til tror jeg vi  må gå ut før solen går opp. Vi gikk i 1 time 11 minutter og 54 sekunder. På denne tiden klarte vi  gå 5 km, dette var den verste turen jeg noen gang jeg har gått, men vi fikk da sett litt. Vi smeltet nesten bort. Må si jeg ikke er enig i kalloritellingen pga varmen.

Vi droppet frokosten i dag. Orket ikke frokost etter den gåturen, samt at det ikke fristet med den frokostbufeten som er her. Vi kan jo gå et annet sted for frokost, men vi har jo frokosten inkludert i reisen så det blir litt sløsing må jeg si.

Vi tok heller en litt tidlig lunsj på KFC. Ganske god mat, ikke spesielt sunt men det er tross alt ferie. 🙂

Lunsj på KFC

Vi hadde egentlig bestemt oss for en restaurant nede ved stranden i dag, men når vi kom dit var det ikke noe som fristet. Vi bestemte oss da for å gå litt rundt for å se om vi fant et sted vi mente vi ville spise middag på. Vi gikk til middag såpass tidlig at det var ikke noe stress at vi ombestemte oss. Vi gikk opp restaurantgaten, men fant egentlig ikke noe som fristet så vi tok turen til den Greske restauranten vi var på tidligere. Mannen min bestilte Kleftiko som er en rett av lam og potet. Jeg bestilte lammekoteletter. Vi ble begge meget fornøyd i dag også selv om mannen min ønsket seg en mer gryterett. 🙂

Gresk mat

Merker nå at tiden begynner å renne ut, det er ikke mange dagene igjen nå. Vi skal så absolutt nyte de siste dagene for fullt selv med hetebølge.

Takk for at du tok deg tid til å lese min blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Late dager i varmen – dag 4

Live Country Music – dag 6