in

Live Country Music – dag 6

Klokken ringte 08:00 i dag. Planen for dagen var klar allerede i går. I dag skulle vi opp til frokost, ligge ved bassenget, Pizza Hut til lunsj og Live Country Music og Tex Mex på Daltons.

KyprosDagen startet med frokost på hotellet, var ikke noe mindre lei utvalget som er der i dag heller. Vi ble mette i det minste. 🙂  I dag er første dagen vi faktisk har orket å ligge direkte i solen. Vi lå ved bassenget og i solsteika i 3-4 timer før vi tok turen til Pizza Hut for lunsj. Vi bestilte en “stor” pizza supreme som har peperoni, svinekjøtt, biff, paprika og sjampinjong. Skorpen var fylt med ost. Synd vi ikke har Pizza Hut i Norge, kanskje like greit for vekta at den ikke finnes i Norge.

Etter lunsj ble det både bordtennis og biljard. Håpløst begge deler. Når vi spilte bordtennis blåste det så fælt at ballen gikk dit vinden ville den skulle gå. Vi løp mer etter ballen enn vi spilte. Køene til biljarden var uten den tuppen om du skjønner hva jeg mener. Tuppen på de var helt hvit og super glatt. Vet ikke helt om jeg vil innrømme det, men mannen min vant når det kom til biljarden.

Live Country Music

I dag tok vi turen tilbake til Daltons – Tex Mex restaurant for litt “Live Country Music”. Mannen min bestilte burritos mens jeg bestilte fajitas. Til forrett bestilte vi kyllingvinger. Kyllingvingene var gode, men litt kalde. Av drikke ble det cola til mannen min og vann til meg. Vi bestilte også en liten øl på deling, den så ikke så liten ut. 🙂 Vi var begge fornøyde med våres hovedretter. Fantastisk god mat. Mannen min bestilte seg en mexikansk øl, Desperado. Når vi leste på den stod det: made in Netherland.

Så var det tid for litt live country music. De kalte seg for “Duo JOKER”, joker var rette ordet. Mulig jeg tar feil, men når ble Abba, Madonna og Maroon 5 country? Den eneste countrysangen de fremførte var The Gambler (Kenny Rogers) som de klarte å ødelegge skikkelig. Nei ble veldig skuffet over den fremføringen deres. Han hadde en gitar på fanget som han spilte på, men det var ingen annen eller forskjellig tone om han holdt på gitaren eller bladde i paden sin.

Live Country Music og tex mex

Nå er det tid for senga, lang dag i morgen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hetebølge – dag 5

Dagen i dag – dag 7 fortsatt på Kypros