in ,

Mandags morgen igjen – blondinebloggen

Forside av KvikkJa ja da var det mandags morgen igjen da. Det har vært en morsom helg med både Mounted Games trening med Kvikk og Øyerenfestivalen med kjæresten. Fredag lagde vi hjemmelaget pizza og slappet av med TV`en før vi tok en noenlunde tidlig kveld. Lørdag stod jeg opp tidlig, spiste frokost før jeg tok turen til stallen. Jeg hadde meldt meg på Mounted Games trening. Mounted Games er stafett på ponni utført i høy fart og med høy presisjon. Det er masse forskjellig type øvelser. Det ser veldig lett ut, men som med alt så trengs det øvelse. Var veldig morsomt i det minste. Denne gangen var vi 5 på kurset. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle kun være med den ene gangen, men har meldt meg på neste gang også. 🙂

Strømtrådene i luftegården som Kvikk står i er ordnet og det går nå strøm i de. Kvikk må ha fått seg en liten karamell. Han har ikke spesielt lyst til å gå gjennom den porten. Han er med meg helt til han ser porten så stopper han. Så det blir mye porttrening fremover. Fjordingen er kjent for å være stae så dette kan jo ta sin tid. Skal nevnes at han aldri har gjort slikt før, han har alltid villet være med meg.

Øyerenfestivalen

Dette er en festival som er organisert av frivillige for å samle inn penger til et godt formål. Dagen/kvelden starter med standup for så å avslutte med konsert.

Årets komikere var:
Dag Sørås
Bjørn-Henning Ødegaard
Rasmus Wold
Jan Tore Kristoffersen
Martin Lepperød
Maria Stavang
Konferansier:
Mads Hadler

Kvelden ble avsluttet av Flatebys eget band: STYREPILS

Øyerenfestivalen mandags morgen

Når man starter klokken 14 med et lite force må man regne med at man kommer til å være temmelig sliten klokken 1. på natta. 11 timer med moro det. Har ikke ledd så mye på lenge, var ikke alle komikerne som var like morsomme. Alle kan ikke være like heller. 🙂 Søndagen ble en meget slapp kveld. Må innrømme at jeg merker det denne mandags morgen. Godt det er lenge til neste planlagt festivitet. Er tross alt ikke 18 lenger.

Nå er det å reise på jobb og kose meg der i 8 timer, må bare få publisert dette innlegget denne mandags morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Blogge hver dag er ikke alltid like lett

Styrepils og Øyerenfestivalen – rock on