in

Mange tanker om fremtiden for tiden

Jeg har så mange forskjellige tanker for tiden, tanker om livet og fremtiden. Mandag hadde vi meglere for en ny verdivurdering. Blir spennende å se hva de kommer frem til. Forrige verdivurdering hadde vi for 2 1/2 år siden og boligprisene har ikke akkurat sunket den siste tiden.

Drømmer alltid om et større hus, vi trenger jo det vi som kun er to. 🙂 Man får vel aldri stor nok plass? Jo større plass jo flere ting får man. Rart med det der. 🙂 Vi har ikke tenkt til å kjøpe nytt hus enda, men det er alltid greit å vite hvor mye man kan få slik at om drømmehuset kommer for salg så er vi litt forberedt.

Vi har bestilt prøvekjøring av den nye Mitsubishi Outlander PHEV 2016 modellen. Om jeg skal tro på reklamen så er dette Norges mest solgte ladbare hybrid. Ganske så snasen bil med masse voksenpoeng. Gleder meg masse til å prøvekjøre og om den faller i smak så bestiller vi den.

Tanker outlander-phev

HestehengerSkal bli flott med en helt ny bil. Mangler kun hengerlappen og hestehenger da så er det meste i boks. Mange flotte hestehengere også, må jo matche den nye fine bilen også. Vet ikke om det blir en rosa en, men de er jo litt fine da. Tror ikke jeg får med mannen min på tur om jeg kjøper en slik en. Mye utstyr man bør ha når man er hesteeier. Er vel ikke alt man må ha, men mye som er kjekt å ha. I dag fikk jeg kjøpt et flott lendedekken i ull, prøvde den på Kvikk og den passet perfekt. 🙂 Jeg har også kjøpt matchende stevnesjabrak som matcher beleggene jeg kjøpte før forrige stevne. Ben-beleggene var jo hvite med grå kant rundt, måtte jo da ha hvit dressursjabrakk med grå kant slik at det matscher. Flott skal der være, det er moro da. 🙂

Sprangstevne Fortuna, fine Kvikk (7)

Nå er det natta for trøtte blondiner, jeg er meget avhengig av min skjønnhetssøvn.

God natt 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Når uhellet først skjer – Au