in

Uken som har gått, kiropraktor, kattevakt

Kiropraktor

Denne uken startet dårlig. Hodepine, stiv nakke og skuldre. Bestilte time hos kiropraktor og gikk på jobben mandags morgen. Sitte å jobbe på en PC i 6 timer med hodepine og smerter i skuldre og nakke var ikke mye moro. Jeg har tidligere bitt tenne sammen og vært på jobb med dette mange ganger tidligere, nå er jeg litt lei av at dette kommer tilbake igjen og igjen så denne gangen når jeg var hos fastlegen min etter timen hos min kiropraktor lot jeg han sykmelde meg. Jeg har tidligere sagt nei til sykmelding, men dette får jeg ikke noe igjen for i det hele tatt fra noen.

Fikk ny time hos min kiropraktor fredagen morgen, hodepinen er delvis borte, men stivheten i nakke og skuldre er der fortsatt så da ble det ny time igjen til mandag.
Håper virkelig på en skikkelig bedring slik at jeg kan komme meg tilbake på jobb. Jeg elsker jobben min, ingen dag er lik den andre. Jeg er ikke helt “happy” med klimaanlegget da dette blåser kaldt konstant slik at jeg sitter å fryser mesteparten av tiden og det trekker kaldt på nakken og skuldrene mine. Skulle være unødig å gå i høyhalset tykk genser eller skjerf for å skåne det for trekket. Jeg har meldt i fra til verneombudet om dette så håper det blir forandringer, og nå når jeg faktisk er sykmeldt grunnet dette bør det jo absolutt bli en forandring.

uken som har gått, bursdagI og med at jeg er sykmeldt så er det ikke mye jeg får gjort av aktiviteter, men har passet en herlig kattunge denne uken. Han har nok lagt på seg litt mens han har vært hos oss, ikke så rart når han nå får beholde all maten sin selv, han bor tross alt sammen med en hund. 🙂 Han reiste hjem lørdag kveld etter å ha fått være med å feire min mors bursdag på etterskudd og min 35 års dag på forskudd. Mamma ordnet kake, den var kjempe fin med bilde av min mor og meg. Kaken som var en sjokoladekake med sjokoladekrem og bringebærkrem var utrolig mektig.

Etter bursdagen hadde vi overnattingsbesøk av den yngste nevøen vår, veldig koselig.

Har vært rart å ha dyr i hus igjen, har vært moro da.

Rusken

 

 

Nysgjerrige Rusken. Høyt og lavt. 🙂

 

Kahala

Kahala har vært på besøk i stallen i høstferien så jeg måtte ta en tur å hilse på han, Vesla som står ved siden av han ute i luftegården syntes det var litt teit at han skulle få all oppmerksomheten så hun kom bort en tur hun også. <3

kiropraktor, Kahala og Vesla

I morgen går turen til min kiropraktor igjen for ny behandling.

Håper uken som har gått har vært fin for deg. Ønsker deg en riktig god uke og kos deg resten av søndagen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tips for den matleie, sunt og godt

Tatovering, alle mine tatoveringer