in

Fy for en trist søndag

Etter så mange fine dager med sol og varme så var det utrolig trist å våkne til det gråe og triste regnværet som er nå. Når man da attpåtil er på hotell i Oslo sentrum så har man ikke så mange valgmuligheter som man ville hatt hjemme. Hjemme hadde jeg satt på vaskemaskinen og en film på tv’en. Her er det ikke mye annet å gjøre enn å blogge. 🙂 

Trist søndag

Trist når det er overskyet og regn. I går var det skikkelig sommer her i Oslo, varmt og godt. Solen skinte og gatene var fulle av liv. Blant annet Akerselva var flott å se på det. Var nettopp inne på yr.no for å titte på været time for time. Gleden var stor når jeg så det skulle bli sol/sky og 16 grader fra klokken 14 og fra klokken 18 kun en stor sol. Konsert i kveld så det passer dårlig med regn når man skal stå i kø for å komme inn på Oslo Spectrum. Da slapp vi det 🙂  

Akerselva i går 

Sommer i Oslo, trist at det ikke er i dag

Hotellet vi er på har ikke frokostbuffet noe som er litt kjedelig nå som det er dårlig vær. De har en typ frokostpose som inneholder en frukt, en baguett, en juice og en yoghurt. Dette frister ikke helt så nå skal vi ut i regnværet og jakte frokost. Ble faktisk sulten igjen i dag etter middagen i går, fikk du ikke med deg innlegget i går om middagen så kan du lese den her: Blondinebloggens anmeldelse av Eldhuset.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Anmeldelse av Eldhuset

Kiss i Oslo Spektrum 2017