in

Julebordsesong -alt nå?

Julebordsesong
julebordsesong

Da er det ikke lenge igjen til det er julebordsesong, eller julebordsesongen har vel egentlig allerede begynt. Det å finne noe å ha på seg i år var ekstra vanskelig. Jeg har fått på meg noen kg ekstra og det var skikkelig pyton å prøve kjoler i år. Jeg hadde egentlig gitt opp, men går da inn i siste butikken sur som en padde. Hun som jobbet der spurte pent om jeg trengte hjelp, jeg svarte surt og kort -nei! Det tok 30 sekunder så så jeg kjolen, hadde egentlig ikke lyst til å prøve den i og med at alt annet jeg hadde prøvd hadde gjort meg i et dårlig humør. Jeg tok da med meg kjolen og gikk mot prøverommet. Kledde av meg og tok på meg kjolen. Jeg ble så glad, dette var kjolen som er perfekt for meg. 🙂 Jeg ble så glad. Jeg snudde meg mot hun som jobbet der og sa til henne at nå var jeg blid igjen. Jeg forklarte henne at jeg hadde prøvd så mange kjoler og ingenting satt pent. Hun forstod visst det dårlig humøret mitt, kanskje det er en jenteting. 😉

Vet ikke om jeg liker at det er julebordsesong allerede nå, men det blir nok hyggelig. Tiden går så fort at alt går i ett jul-sommer-julebordsesong.

Ny bil?

Bilen er forresten levert på verksted. Nå når kulden setter inn da bestemmer varmeviften seg å slutte å fungere. Det oser varme så varmen fungerer ihvertfall litt, det er bare det at det ikke “blåses” ut og rundt i bilen. Håper det er en lett jobb og at bilen blir ferdig på dagen. De skulle se på den på mandag så det blir spennende. Krysser fingrene for at det er noe lett og billig, men det er nå slik at jo eldre bilen blir jo mer koster den i verkstedutgifter. Vi har begynt å se oss om etter ny bil. Kravene våre er ganske store så det er ikke bare bare å bytte bil. Har sett litt på Opel Insignia, men er litt skeptisk til å bytte bort SUVèn. Pen bil da. 🙂

 

opel-range-gets-greener-for-2011-24479_1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En merkelig tid -terror, dødsfall, innbrudd

Mounted games – stafettleker på hest