in

Oppdatering fra meg

Her kommer en liten oppdatering fra meg. Når det kommer til trening har jeg måttet vente med dette da jeg har en forkjølelse som ikke vil slippe taket.  Betennelsen i akillessenen i hælen slapp faktisk taket med de nye medisinene jeg fikk. Jeg var på 80-talls party fredagen som var hvor det var en mann som klarte å sparke meg i ankelen på dansegulvet så nå er den “skadet” igjen. Kan høres ut som dårlige unnskyldninger for ikke å trene, men jeg mener nå at det å trene når man er syk eller skadet kan gjøre det verre så da venter jeg til jeg er helt bra igjen. Når det gjelder diett og vektnedgang så spiser vi fortsatt Grethe Roede mat fra Godt Levert, de siste gangene har vi vært litt skuffet over råvarene. Gulerøtter og poteter har vært dårlige, spørs om vi kommer til å prøve Adams matkasse et par uker. Her er jeg meget usikker, vi er ellers veldig fornøyd med Grethe Roede og det er veldig god mat.

Oppdatering

Når det kommer til stallen er jeg fortsatt super fornøyd med bytte av fôrhest, selv om jeg savner gode snille Knotten. Vesla er bare super herlig, rideskole i morgen så er det stallen fredag og lørdag i tillegg. Det er så godt å ha sluppet den klumpen i magen som var der tidligere, bare så synd at det nesten tok 2 år før den slapp. Så nå er det bare å “gasse” på.

Oppdatering

Gleder meg til å ta opp treningen igjen slik at jeg kan få litt mer fortgang i vektnedgangen. Går ned alt fra 0- 1 kg i uken, 1 kg i uken er jo det som er anbefalt av eksperter, men jeg synes det går så tregt når jeg ikke får trent. Ellers så blomstrer kjærligheten selv etter 17 år. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Åråsen stadion, VIP tribunen og LSK

Norge tåler ikke regnvær