in , ,

Hjemme igjen

Hjemme igjen.

Borte bra, hjemme best. Samme hvor mye vi liker oss på hytta så er det nok bedre hjemme. Selv om det har regnet masse har vi har hatt noen fine dager på hytta med kvalitets-tid, vi har spist god mat og kost oss. I går hadde vi en dartturnering, best av 20 omganger. Den som fikk 301 poeng vant omgangen. Har ikke ledd så mye på lenge, tiden gikk så alt for fort. Vinneren av dartturneringen ble mannen min da han vant flest ganger, så han er ganske høy i hatten i dag hi hi.

Da vi reiste fra hytta ganske sent tok vi middagen i Rendalen nærmere bestemt Hanestad. Mannen min bestilte pastagrateng, mens jeg bestilte stekt kylling. Det var over 20 ledige bord der, problemet var bare at alle var fulle av tallerkener og matrester. Vi satt oss ned på det reneste bordet vi kunne finne, maten kom ganske raskt. Jeg spurte servitøren om ketchup, men dette hadde hun ikke tid til å svare på. Jeg fant forøvrig ketchup ved kassen. Maten vi fikk servert var helt grei, verken mer eller mindre. På denne veikroen er det et lekehjørne, her var det to gutter som lekte og koste seg. Gutta fant fort ut at de skulle løpe sikksakk mellom alle bordene mens de ropte og til tider små-kranglet. Her var det ikke noe form for tilsnakk å få, ei heller om å bruke inne stemme, derimot fikk de hver sin is før de reiste videre. Nå vet jeg ikke med dere, men jeg liker da litt matro under middagen min. Må innrømme at jeg setter lite pris på at barn løper rundt på den måten, flere av de andre gjestene samt servitøren som prøvde å rydde så ganske oppgitte ut! Det er kanskje slik nå at barn er barn og folkeskikk er ut?

Middagen vår:

Rendalen - Hanestad

 

Det er godt å være hjemme igjen i sin egen seng, til fiber og ikke minst dusjen vår. Så nå blir det en lang dusj, litt hudpleie før det blir en øl foran TV`en som viser The Big Bang Theory – eller Sheldon som vi kaller det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Savalen, Nissens andre hjem

Bilder – Cruise i Middelhavet med Allure of the Seas.