in , , ,

Mandag og ferie

Da var det mandag og ferie.
Nedtelling til cruiset, og forberedelser må til.

Turen gikk først til Velværeklinikken, ville ha fine negler før turen. Det ble da akrylnegler, hvite tipper, begge ringfingrene fikk sølvstøp. Neglene er lagt av Martine.

 

Acryl negler fra Velværeklinikken

 

Turen gikk så videre til Strømmen Storsenter for litt shopping.

Lunsj på wok togo først

Lunsj på Wok togo

Shopping

Hver gang vi er ute å flyr sitter vi alltid i nærheten av noe som er litt mer høylytt enn andre, spesielt om vi skal se en film på flyet så er det alltid noen som skal “bråke”, dette slår aldri feil. Mannen min er ikke så plaget av dette, for noen år siden investerte han i Bose QuietComfort 15 som virkelig har vært verdt pengene. I dag gikk jeg innom Lefdal og kjøpte Bose QuietComfort 25, hvite. Så får vi se om ikke flyturen blir som en dans på roser, men nå er det vel ingen høylydte personer på flyet, hi hi

Fant ut at jeg trengte ny masckara så gikk innom Inglot, aldri handlet der før.  Ved et raskt google søk finner jeg ut: INGLOT ble etablert for over 25 år siden, og har de siste årene opplevd kraftig vekst og økt populæritet hos kvinner i alle aldersgrupper. Selskapet har nå over 600 butikker over hele verden.

IMG_1593

Mandag og ferie, det feires med kjærestetid og noe godt i glasset.

Vinkos fordi vi fortjener det

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Markedsdag på Dølmotunet

Pitstop i Roma – Cruise next