in , ,

Dressurtrening for EB Farbrot 06.06.15

I dag fikk jeg muligheten til å ri for Ellen Birgitte, eller EB som hun blir kalt 🙂 

Dressurtrening

Jeg må innrømme at jeg var en smule nervøs før ridetimen. Klokken 09:00 skulle jeg ri for instruktøren de drevne dressur-jentene i stallen bruker, jenter med egen hest. Jeg rir da min fôr-hest Kahala, skjønte fort at det ikke var noe å være nervøs for. EB legger treningen etter mitt nivå, men tro ikke at jeg ikke fikk kjørt meg. Både Kahala og jeg var passe svette etter timen og veldig fornøyde.

Nevøen min var med så han tok noen bilder og filmet litt av treningen, som “betaling” fikk han skritte ned Kahala og prøve seg på litt trav 🙂

Jeg ser tydelig bedring i sits og stil når jeg ser på videoen tatt i dag kontra første gang jeg red Kahala. Gøy å se fremskritt og at “øvelse gjør mester” Jeg må jo takke de gode instruktørere jeg har ridd for i det siste, Mari, Vivian og EB.

 

Til dere som sitter å vurderer om dere skal ta opp ridningen eller starte å ri i voksen alder, det er aldri for sent GO FOR IT 🙂

Dette er siste helgen som fôr-rytter på Kahala, samt at det kun er igjen 2 rideskoletimer før hestene skal på sommerbeite.  Gleder meg allerede til høsten, mest sannsynlig ny hest på fôr, absolutt et nytt semester på Fortuna Rideskole og masse nye utfordringer. Kommer til å savne Kahala, min første hest på fôr, masse, han kommer alltid til å ha en spesiell plass i mitt hjerte <3

Første gang jeg red god-gutten: (Takk Kamilla)

 

Kahala

One Comment

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sprangstevne 31.05.15

James Bay